02 / 05 / 2024

Yapı Kredi'nin önündeki kuyruk bu yüzdenmiş! Emekli promosyonunda efsaneleşti: Açıklanan rakam dudak uçuklattı!

Yapı Kredi'nin önündeki kuyruk bu yüzdenmiş! Emekli promosyonunda efsaneleşti: Açıklanan rakam dudak uçuklattı!

Yapı Kredi, emekli maaşı almaya başlayan müşterilerine özel “Emeklilik Paketi” kampanyası hazırladı ve bu kampanyayla ilgili gerekli bilgiler duyurdu. Paket kapsamında 7.500 TL tutarında geri ödemesiz promosyon ödemesi artı emekli ikramiyesi hakkı verilmektedir. Detaylar haberimizde..



Yapı Kredi Bankası tarafından müjdeli olarak duyurulan kampanya, ilk kez emekli olacaklar veya başka bir bankada emekli maaşı hesabı olanlar için özel bir fırsat olarak sunuluyor. Yapı Kredi'den emekli maaşı almak isteyenler ilk maaşından hemen sonra 7.500 TL teşvik alacaklar.

 SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı üyesiyseniz ve Yapı Kredi avantajlarından yeni yararlanıyorsanız, e-devlet başvuru seçeneklerinde bankanızı Yapı Kredi olarak seçebilirsiniz. Başka bir bankada emekli maaş hesabı olanlar, bordro transfer işlemini Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden veya 444 0 444 müşteri hizmetlerini arayarak gerçekleştirebilirler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön