06 / 05 / 2024

Yapı malzemeleri sektörü büyüyor!

 Yapı malzemeleri sektörü büyüyor!

Baumit Türkiye'nin yeni Genel Müdürü Atalay Özdayı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen fabrika gezisinde, hızla gelişen yapı malzemeleri alanında sürdürülebilirlik konuşuldu.




Yapı malzemeleri sektörü markalarından biri olan Baumit, Dilovası Gebze'de bulunan fabrikasında gazetecilerle bir araya geldi. Baumit Türkiye'nin yeni Genel Müdürü Atalay Özdayı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen fabrika gezisinde, hızla gelişen yapı malzemeleri alanında sürdürülebilirlik konuşuldu. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, "Sürdürülebilirlik, yapı malzemeleri alanının da en önemli unsuru. Baumit, uluslararası alanda köklü geçmişi, ürün kalitesi ve hizmet anlayışı ile bu konuda kendini kanıtlamış bir marka. Biz bu konunun önemini vurgulayabilmek için Türkiye'de 2015 yılını "süreklilik" yılı olarak belirledik" dedi.


Sürekli büyüyor

Büyüme oranlarından da bahseden Özdayı, 2008 yılından bugüne sürekli bir büyüme gösterdiklerini ifade etti. Özdayı sözlerine şöyle devam etti, "2014 yılında Baumit Türkiye olarak inşaat pazarının oldukça üzerinde büyüdük. Büyüme oranımız yüzde 30 civarındaydı. 2015 yılı pazar büyüme tahminlerimiz ise yüzde 3.5-4 civarında" diye konuştu.




Posta 


Geri Dön