04 / 05 / 2024

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, düşüşe geçen gümüş için bu sefer açık net ifadeler kullandı. ''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. 



''GÜMÜŞ ALIN''

Gümüş yatırımını sık sık dile getiren ve yatırımcılara sürekli 'Alın' diyen İslam Memiş, “Ne kadar çok altın ve gümüş çıkarırsak, sepetlerimize o kadar çok koyarız. Umut burada kaybolmaz.'' ifadelerini kullandı.

 Yapmayan herkes çok pişman olacak diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı 
ALTIN İÇİN BU ARALIĞA DİKKAT

Altın üzerinde her fırsatta bir baskı olduğunu belirten Memiş, altının gramının 1008-1014 seviyelerinde olduğunu söyledi.  Bant aralıklarını göz önünde bulunduran Memiş, "Altında 1005 ve üstünde 1055 var, o bant aralıklarını sıkı takip ediyoruz" diye konuşmalarına ekledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön