15 / 05 / 2024

Yarın bazı yollar trafiğe kapanacak! İşte detaylar!

Yarın bazı yollar trafiğe kapanacak! İşte detaylar!

Valilikten açıklama geldi. Ankara’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İşte detaylar!



Yarın saat 10.00'dan başlayarak Akdeniz Caddesi ve bu caddeye bağlanan cadde ile birlikte sokakların tümü Anıt Caddesi ve buraya bağlanan cadde ile sokaklar ile, Gençlik Caddesi ve buraya bağlanan cadde ile sokakların tümü, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve buraya bağlanan cadde ile sokakların tamamı, Turgut Reis Caddesi ve buraya bağlanan cadde ile sokakların tümü, Cumhurbaşkanlığı Bulvarı ve buraya bağlanan cadde ile beraber sokakların hepsi ve Sakıp Sabancı Bulvarı'ndan Söğütözü Caddesi'ne bağlantılı olan varyantların tamamı araç trafiğine kapatılmış olacak.

 Yarın bazı yollar trafiğe kapanacak! İşte detaylar!

Söğütözü Caddesi ve buraya bağlanan cadde ile sokak ve varyantların tümüı, Söğütözü Caddesi'nden Sakıp Sabancı Bulvarı'na ve Dumlupınar Bulvarı'na bağlanan varyantların tamamı, Alparslan Türkeş Caddesi ve buraya bağlanan cadde ile sokakların tümü, Beştepe Caddesi ve buraya bağlanan cadde ile sokaklar ile Yaşam Caddesi ve buraya bağlanan cadde ile sokakların ile, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Caddesi ve buraya bağlantılı olan cadde ile sokakların hepsi, ihtiyaç olması halinde çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılmış olacak.

Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için öncelikle toplu taşıma araçlarını kullanmaları gerektiği belirtildi.

3 HAZİRAN CUMARTESİ HAVA NASIL OLACAK?

İSTANBUL: Çok bulutlu, günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise şöyle; 24, en düşük ise 17 derece olması öngörülüyor.

ANKARA: Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise şöyle; 21 olurken, en düşük ise 13 derece olması öngörülüyor.

4 HAZİRAN PAZAR HAVA NASIL OLACAK?

İSTANBUL: Çok bulutlu olacakken, günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise şöyle; 25 olurken, en düşük ise 18 derece olması öngörülüyor.

ANKARA: Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı beklenirken, günün beklenen en yüksek sıcaklık ise şöyle; 20 olurken, en düşük ise 14 derece olması öngörülüyor.


Geri Dön