09 / 05 / 2024

Yarısı Bizden Kampanyası'na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Yarısı Bizden Kampanyası'na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na gelen başvuru sayısını duyurdu. Kampanya kapsamında, bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru yapıldı. 



Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kentsel Dönüşümde ‘Yarısı Bizden' kampanyasının detayları sık sık araştırılıyor. Yarısı Bizden kampanyası doğrultusunda, inşa edilecek konutların en geç 2 sene içinde sahiplerine teslim edileceği belirtildi. 

Kampanya çerçevesinde ilk sene yerinde 200 bin, rezervde 100 bin konutun dönüştürülmesi, 5 sene içinde de yaklaşık 1 milyon bağımsız bölümün dönüştürülmesi amaçlanıyor. 

Yarısı Bizden Kampanyası na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası için başvurular 26 Nisan tarihinde başlamıştı. Başvurular 29 Mayıs tarihinde sona erecek. 

Başvuru süreci, başvuru yapılan internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor ve ilerlemeler kısa mesaj ile mail şeklinde maliklere bildiriliyor. 

Yarısı Bizden kampanyası çerçevesinde herhangi bir başvuru ücreti alınmıyor. 

Yarısı Bizden Kampanyası na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Kampanya için bir binada tapu sahibi olan her mülkiyet sahibi başvuru yapabiliyor. Konutlar TOKİ tarafından inşa edilecek. 

Aynı zamanda, yapısı yıkılan vatandaşların başvuru yapmaları durumunda 5 bin 250 Türk Lirası tutarında kira yardımı ile 10 bin 500 Türk Lirası tutarında taşınma yardımı yapılacak. 

Yarısı Bizden kampanyasına, 3'te 2 çoğunluğu sağlayan kat malikleri ile ilçelerde kurulacak irtibat ofislerinde ilgili sözleşmeler yapılarak, dönüşüme start verilecek. 

ŞOK'ta yüzde 30'a varan indirim! 7 kg Alo deterjan 149 TL'ye, bebek bezi çeşitleri 199 TL'ye düştü!

Öğretmenlerin maaş zammı tek tek hesaplandı! Öğretmen maaşına Temmuz'da ne kadar zam yapılacak? 

Avrupa Birliği'nden 25 milyar avroya yakın ticaret fazlası!

Seçim sonrası hisseler ve dolar ne oldu? Ekonomistler peş peşe açıkladı!


Geri Dön