Ekonomi

Yastık altında 1 eurosu bile olanlar çabuk baksın! Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? 25 Ağustos 2022 euro kuru

Milyonlarca yatırımcı sabahın erken saatlerinden itibaren euro kurunu yakından takip ediyor. Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? Yastık altında 1 eurosu bile olanlar çabuk baksın! Euro bugün yükseldi. İşte son dakika euro kuru 25 Ağustos 2022...Euro dolar paritesinin yüzde 1'in altına düşmesi ile gözler piyasalar çevrildi

Döviz kurlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merakla takip ediliyor. Euro dolar paritesinin yüzde 1'in altına düşmesi ile gözler piyasalar çevrildi. Yastık altında 1 eurosu bile olanlar acil baksın! Peki euro bugün kaç TL? Euro kuru ne kadar? Euro bugün güne nasıl başladı? Euro kurunda son dakika gelişmeler neler?  İşte güncel euro kuru 25 Ağustos 2022...

Merkez Bankası'nın (TCMB) 100 baz puanlık faiz indirimindan sonra, 18.10'u aşan dolar/TL'de bu hafta şu ana kadar sakin bir seyir gözlemlenirken, euro değer kaybetmeye başladı. Dolar kuru diğer para birimleri karşısında yükselişe geçerken euro değer kaybeteye başladı.

Euro/dolar paritesi 0,99922 ile 20 yılın en dip seviyesini görürken bugün de yüzde 1 seviyesini geçerek yükselişe geçti. Peki euro kuru bugün ne kadar? Euro kaç TL oldu? Euro kuru kaç lira? İşte son dakika euro kuru 25 Ağustos 2022...

YASTIK ALTINDA 1 EUROSU BİLE OLANLAR ÇABUK BAKSIN! SON DAKİKA EURO KURU 25 AĞUSTOS 2022

Euro kuru bu hafta içerisinde büyük değer kayıpları yaşadı. Euro dolar paritesi yüzde 1'in altına gerilerken bugün yükselişe geçti ve 1 seviyesini geçti. 

Euro dün alış fiyatı bugün 18,08 TL, satış fiyatı ise 18,16 TL seviyesinde işlem görürken bugün alış fiyatı  18,20 TL, satış fiyatı ise 18,28 TL seviyesinde işlem görüyor. 

PİYASALARDA NELER OLUYOR?

Piyasaların gözü Fed'in eylül ayında vereceği faiz kararına çevrildi.  Karar döviz kurları üzerinde etkili olacak. Asıl rakamların o zaman belli olması bekleniyor.

Bu hafta ise euro ve dolar kurlarının değişmesi bekleniyor. Euro ve dolar 1 gün sonra yani yarın Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamara odaklandı. 1 gün sonra dolar kurunda yukarı yönlü bir hareketlilik bekleniyor. Dolar kuru şu dakikalarda  18,26 TL'den işlem görürken, 2 gün sonra bu seviyelerin aşılması bekleniyor.

Euro kurunda ise 2 gün sonra yükseliş beklentisi oluştu. 18,13 TL'den işlem gören euro/TL kurunda da hareketlilik bekleniyor. 

Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro kurunda son dakika gelişmeleri

Elinde euro olanlar acil baksın! Euro 2 gün sonra bu seviyeleri görebilir! Görenlerin ağzı açık kaldı...

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar kuru