15 / 05 / 2024

Yastık altında altını olanlar dikkat! Bunu yapan yüzde 3 kazanacak! Yeni açıklama geldi

Yastık altında altını olanlar dikkat! Bunu yapan yüzde 3 kazanacak! Yeni açıklama geldi

İstanbul Altın Rafinerisi, yastık altında olan altınların ekonomiye kazandırılmasına ilişkin çalışmaları doğrultusunda Merkez Bankası ile iş birliği yaptı. Yastık altında altını olanlar bunu yaptıklarında yüzde 3 kazançlı çıkacak. İşte yeni gelişmenin ayrıntıları...



ALTINLAR GERİ ALINABİLİYOR

KADSİS ile vatandaşlar, banka hesaplarındaki altınlarını istediği zaman fiziki olarak geri alabiliyor.

FATSİS uygulamasıyla da altın yatırımcıları, vade sonunda isteğe göre TL hesaplarında biriken kur korumalı bakiyelerini alabileceği gibi vade başlangıcında yatırdıkları gram altınlarını üzerine eklenen yüzde 3 getirisi ile beraber altın hesaplarında tutmayı tercih edebiliyor. Her iki durumda da en az yüzde 3 oranlık getiri, Merkez Bankası güvencesinde oluyor.

Yastık altında altını olanlar dikkat! Bunu yapan yüzde 3 kazanacak! Yeni açıklama geldi

Altın yatırımcısının, dilediği zaman ihtiyacı kadar altını banka hesaplarından fiziki çekebilme talebine cevap verecek olan altyapı çalışmaları tamamlanmasına az zaman kaldı.

Bu konuda, "www.kadsis.com" üzerinden vatandaşların banka hesaplarında bulunan altınlarından dilediği kadarının adreslerine kargo ile teslim edileceği fiziki altın teslim hizmeti devreye girecek.

Altın fırladı; dolar ve euro coştu! Tutabilene aşk olsun

Dolar gümbür gümbür geliyor! Elinde dolar olanlar yaşadı! Yılın zirvesine yakın...

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 2 Ağustos 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön