19 / 05 / 2024

Yatırım dehası Selçuk Geçer çok net konuştu1 İşte doların 24 TL olacağı tarih

Yatırım dehası Selçuk Geçer çok net konuştu1 İşte doların 24 TL olacağı tarih

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dalgalı seyreden dolar kuru ile alakalı çok net ifadeler kullandı. Tahminlerini paylaşan ünlü ekonomist Geçer, "Dolar 24 TL olacak" dedi ve tarih verdi.



FLAŞ SEVİYELERE YÜKSELECEK

Ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru hakkında flaş açıklamaları yaptı. Selçuk Geçer çok kısa bir tarihte doların yüksek seviyelerde olacağını söyledi.

Yatırımcıların her gün yanıtını merak ederek araştırdığı "Dolar yükselecek mi?", "Dolar düşecek mi?" , "Dolarda son durum ne?" "Dolar ne kadar olacak?" "Dolarda yükseliş ne zaman?" gibi sualleri cevaplayan  uzman isim doların çıkacağı tarih için 31 Mart'ı işaret etti.

Geçer, yatırımcıların dikkatini çeken yorumlarında ABD'de çıkış yaşayan enflasyonun dövizde büyük bir soruna yol açabileceğini söyledi.

Yatırım dehası Selçuk Geçer çok net konuştu1 İşte doların 24 TL olacağı tarih

DOLARDA YÜKSELİŞ SERT VE ANİ

Dolar kuruna dair görüşlerini anlatan Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer öngörüsüne göre 9 gün sonra 3-5 TL aralığında bir yükseliş  olacağını ifade etti..

Fakat bu tahminlerinin en iyi senaryo halinde gerçekleşeceğinin de altını çizdi. ABD'nin enflasyonu düşmezse dolar kurunun 35 TL'ye kadar çıkacağını söyleyen Geçer, hem vatandaşları hem de yatırımcıları büyük kayıp yaşamamak ve hayat pahalılığından muhafaza etmek adına ikaz etti.

Çeyiz hazırlığı yapanlar dikkat! A101'de Katlanır Masa 299 TL, Su Isıtıcı 249 TL! 16 Mart 2023 fiyat listesi

Şok'ta Kızartma Tavası 119,90 TL, Çelik Tencere 299,95 TL! 14 Mart 2023 fiyat listesi

Carrefour'dan ard arda kampanya! Xiaomi Redmi Not 10 Pro'ya yüzde 19 indirim! 14 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön