Altın & Gümüş

Yatırım yapacaklar bir kez daha düşünsün! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimdiden hazır olun, geliyor...

Yatırımcılar yatırım yaparken altın, dolar euro gibi yatırım araçlarını tercih ederken, uzmanlar bu sene asıl kazandıracak yatırım aracını açıkladı.  Bu sene en çok buna yatırım yapan kanazak! Şimden hazır olun, geliyor.  Uzmanlar bu sene en çok neyin kazandıracağını açıklayarak yatırımcıları uyardı

Elinde belli birikimi olan yatırımcılar, neye yatırım yapacağını merak ederken, uzmanlardan açıklama geldi. Uzmanlar bu sene en çok neyin kazandıracağını açıklayarak yatırımcıları uyardı.Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimden hazır olun, geliyor...

EN ÇOK BUNA YATIRIM YAPAN KAZANACAK!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yorumlarından sonra gümüş fiyatlarına değinerek yatırımcıları şaşırtı. Bu sene altından da daha çok kazandıracak yatırım aracının gümüş olacağını belirten İslam Memiş, yatırımcıları uyardı.

Geçen sene gümüş, yatırımcısına yüzde 45 kazança sağlmıştı. En çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün bu sene de yatırımcısına kazandırması bekleniyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, sene sonundaki gümüş beklentisinde değişklik olmadığını belirterek, gümüşün gram fiyatının 20 lira, gümüşün ons fiyatının ise 40 dolara kadar yükseleceğini açıkladı. 

 

Memiş bu sene gümüş yatırımcıları servetine servet ekleyecek diyen Memiş, gümüşte yeni rekorların görüleceğini açıkladı. 

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş fiyatı kaç lira? 6 Haziran 2023 gümüş fiyatları.

GÜMNÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 6 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

6 Haziran 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar, gümüş fiyatlarındaki son dakişka gelişmeleri takip ediyor. Gümüş gram fiyatı 16,033 liradan alınıp, 17,32 liradan satılıyor. Gümüşün ons fiyatı su sıralar 23,45 dolardan işlem görüyor. 

Canlı altın fiyatları: 6 Haziran 2023 Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Dolarda yangın yeri! Dolar yeni rekorunu kırdı! Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

Euro 24 TL'ye tırmanıyor! İlk kez bu rakam aşıldı! Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun!