14 / 05 / 2024

Yatırım yapmak isteyenler hala vakit var! İslam Memiş daha fazla sessiz kalamadı!

Yatırım yapmak isteyenler hala vakit var! İslam Memiş daha fazla sessiz kalamadı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara seslendi. İşte detaylar!



İSLAM MEMİŞ'TEN TARİHİ AÇIKLAMA GELDİ!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş piyasa değerlendirmelerinde bulundu. Seçimlerin ilk turunun bitmesi ile birlikte merak konusu olan piyasaya dair her açıklama araştırılıyor. Memiş, yatırımcıların heyecanını bir nebze de olsa dindiren açıklamaları ile birlikte alım fırsatlarına dair kritik bir açıklama yaptı. Seçimlerin ikinci tura kalması ile beraber açıklamalarını da güncelledi.

Ünlü ekonomist İslam Memiş, "Piyasanın Yön Bulması İki Haftayı Bulur" başlığı adı altında yeni bir değerlendirme yazısını paylaştı. Piyasalarda yaşanan sağlıklı olmayan fiyatlanmanın tüm hızı ile devam ettiğini açıklayan uzman isim yatırımcıların tebessüm ettiren alım fırsatını duyurdu.

TEMKİNLİ BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR!

Piyasadaki risk açıklaması ile beraber makas aralığının durduğunu ifade eden uzman isim yatırımcıları uyardı. Temkinli bekleyişin devam ettiğini de dile getirdi. Dolar / TL kurunda ve diğer yabancı para birimlerindeki yükselişin de devam edeceğine dair öngörülerde bulundu.

Seçimlerin etkisi ile ortalığın puslu olduğunu kaydeden yüksek fiyatlamanın süren ihtimalini de duyurdu. Serbest piyasalarda dolar kurunun 22 ile 23 TL, gram altın fiyatının 1400 TL ile 1500 TL seviyelerinde, gram gümüş fiyatının 16 ile 18 TL seviyelerinde dalgalandığını açıkladı. BİST 100 endeksinin de 4 bin 300 ile 4 bin 800 puan aralığında hareket ettiğini söyledi.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR!

Piyasada olan düşüşler ile alakalı orta ve uzun vade için alım fırsatı olasılığını açıkladı. Seçimlerin ikinci tura kalması ile beraber netlik kazanmayan konunun piyasaya yansıyacağını da duyurdu.

İkinci turun anlamının piyasada iki hafta kitlenme halinin yaşanması olduğunu belirtti. Piyasa yeni ekonomi yöntemini belirttiğini, yeni yönetimin de yeni bir strateji olduğunu söyledi. Belirsizliğin ise devam ettiğini bir kez daha duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön