03 / 05 / 2024

Yatırımcılar bunu öğrenmeli! Gram altın 1000'e doğru giderken flaş gelişme

Yatırımcılar bunu öğrenmeli! Gram altın 1000'e doğru giderken flaş gelişme

Gram altın şu sıralar 998 TL'den işlem görüyor fakat 1000 TL'ye bir türlü ulaşamadı. Analistlere göre de ulaşmayacak çünkü 14-15 Haziran'daki FED toplantısı yine altın fiyatlarını baskılayacak.



GÖZLER FED TOPLANTISINDA

Ekonomistlerin gözü şu sıralar, 14-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan FED toplantısında. Bu toplantı sürecine girilirken, FED'in faiz artırma ihtimali altın fiyatlarını baskılayacak. 

GEÇEN AY DA AYNISI OLDU

Geçtiğimiz ayda FED'in 50 baz puanlık artış yapması nedeniyle emtia baskılanmış ve altın fiyatları hızlı bir düşüşün içerisine girmişti.  

Ekmeğe yüzde 151 dolar zammı geldi! Artık 7 liradan satılacak

Fındık üreticisinin gözü bu haberdeydi TMO fındık satış fiyatını açıkladı

N11'de akıllı telefonlara 1000 TL indirim! Huawei Mate 20 Lite 64 Gb 6 Haziran fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön