30 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! İşte dolar kahini Selçuk Geçer'in yeni tahmini!

Yatırımcılar dikkat! İşte dolar kahini Selçuk Geçer'in yeni tahmini!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminini revize etti ve yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.



Selçuk Geçer yeni zirve için rakam verdi. "Doları artık tutamıyorlar" diyen Geçer, "Dolar 17 lirayı gördükten sonra 19 lira olana kadar yükselmeye devam edecek. Sonra bir müdahale olur belki ama artık ok yaydan çıktı. Tutana aşk olsun "diye konuştu.

Amerika on yıllıkların seviyesine de değinen Geçer, "On yıllıklar 3,30'lar seviyesinde. En yüksek seviyeler. Dolar endeksi 105'in kıyısında. Sona 110'u görecek. Bu çok yüksek. Euro/Dolar paritesinin Dolar/Euro paritesine dönüştürecek. Euro daha değerli olacak. Tüm paralar değer kaybedecek. 2018 yılından beri teknik tamamen devreden çıktı. Dolar endeks, 105'e geldiyse buralardan uzak duracaksın. Türkiye daha kırılgan bir ülke. Dolar 20 lirayı kırıp 25 liraya gidecek. Cari açık bu durumdaysa Yıl sonunda 26-30 liralık dolar kuru göreceğiz. dedi. 

Yatırımcılar dikkat! İşte dolar kahini Selçuk Geçer in yeni tahmini!

Editörün Notu: Bu haber 18 Temmuz 2022, saat 23.24'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 46 kuruş, euro 17 lira 59 kuruş, altının gramı ise 959 lira 23 kuruş değerindedir.

Altının ustası İslam Memiş gram altının göreceği seviyeyi açıkladı!

Bakan Nebati'den akaryakıt müjdesi: "Benzin ve motorin fiyatları daha da düşecek"

Dünya devi, Türkiye'de doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön