09 / 07 / 2024

Yeni Apple HomePod tanıtıldı! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yeni Apple HomePod tanıtıldı! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yeni Apple HomePod, gelişmiş akıllı ev özelliklerini, sıcaklık ve nem sensörlerini ve süper kullanışlı özellikleri bir araya getiriyor.



2. nesil HomePod iki renk seçeneğiyle gelir: Gece Yarısı ve Beyaz. Apple'a göre Midnight adlı yeni renk grubu, yüzde 100 geri dönüştürülmüş örgü kumaştan üretiliyor. Önceki neslin uzay grisini anımsatan yeni bir renk.

Yeni HomePod, diğer Apple cihazları tarafından da desteklenen ses tanıma özelliğine sahiptir. HomePod bu sayede evdeki duman ve karbon monoksit alarmlarını algılayarak kullanıcının iPhone'una bildirim gönderebiliyor. Ancak bu özellik bahar güncellemesinde gelecek. Apple, U1 işlemcisini ilk kez yeni nesil HomePod modellerinde kullanacak. Şirket, işlemcinin daha gelişmiş ve güvenilir uzaktan kumanda işlevleri sunmasına izin vereceğini söylüyor. Ayrıca, yeni HomePod'un Siri için yeni bir "onay tonu" var.

Akıllı ev için Apple HomePod çok önemlidir. HomePod, kullanıcıların hareket halindeyken erişebilmeleri için temel bir ana merkez görevi görerek Matter özellikli aksesuarları bağlar ve kontrol eder. Akıllı cihazlar, evinizdeki sıcaklığı ve nemi ölçen sensörler de içerir.

Apple, yeni HomePod'a yeni özellikler ve renkler ekleyerek akıllı ev alanındaki konumunu güçlendiriyor.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24 özellikleri saklandığı kutudan çıktı! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...
Xiaomi Mi 11 Lite 5G kullananlara müjde! MIUI 14 güncellemesi yayında!
Oppo Find X6 için saat kuruldu! İşte yeni sızıntılar ve bilinenlerin hepsi!

Geri Dön