27 / 04 / 2024

Yeni bir yaşam alanı: Maximood Çeşme!

Yeni bir yaşam alanı: Maximood Çeşme!

Çeşme tutkunları için eşsiz bir proje olan Maximood Çeşme; maksimum konfor, maksimum lüks ve maksimum Çeşme vaat ediyor...



Günlük hayatın ihtiyaçlarına ve eğlence merkezlerine yakınlığı ile çok ayrı bir değere sahip olan Dalyan’da yer alan Maximood Çeşme, sadece bir konut değil, aynı zamanda benzersiz bir yaşam tarzı sunuyor. Geniş bir panoramaya sahip bir noktaya kurulmuş 2 ayrı tip 7 villadan oluşan Maximood Çeşme’de her bir villanın kendine ait bir araç girişi, havuzu, otoparkı ve yeşil alanı bulunuyor.

Forbes Dergisi'nde yer alan habere göre, iç ve dış tasarımıyla farkını hemen ortaya koyan projede iç ve dış mekan bütünlüğü şeffaf malzemelerle sağlanmış. Galeri ile kurgulanan yaşantıda üst kata yaşama odaları yerleştirilerek daha özel alanlar oluşturulmuş. Bu özel alanlar aynı zamanda kendi içerisinde giyinme alanı ve banyosu olan bağımsız bölümler olarak da öne çıkıyor. Bodrum katta ise kullanıcıların tercihlerine yönelik düzenlenebilir sosyal alanlar bulunuyor. En küçük detaylarda dahi maksimum kalite hedefiyle inşa edilen villalarda kullanılan tüm malzemelerin birinci sınıf olmasına özellikle dikkat edildi. Maksimum huzur ve güven için C-30 ve C-35 beton kullanıldı, çatı sisteminde BRAAS, yalıtım ve izolasyon sistemlerinde BASF, elektrik tesisatı ve anahtar priz sistemlerinde BTICINO, vitrifiye, jakuzi, sauna ve hidromasaj sistemlerinde DURAVIT, batarya grubunda GROHE, seramik grubunda GRESPANIA, ankastre grubunda GAGGENAU, pencere grubunda SCHÜCO, akıllı ev sisteminde CONTROL 4, mutfak grubunda NOLTE, evye tezgah grubunda SILESTONE, yerden ısıtma sisteminde REHAU, ısıtma, soğutma, havalandırma sisteminde DAIKIN gibi çok özel yapı malzemeleri kullanılmasının yanı sıra, her villaya özel jeneratör sistemi de kuruldu.

Sektörünün ilham kaynağı firmalarından olan Karen Spor AŞ tarafından inşa edilen Maximood Çeşme, bulunmaz olanı isteyenlere konforu, lüksü, huzuru ve güveni maksimumda sunuyor.

 

 


Geri Dön