28 / 04 / 2024

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Türkiye'de satışa çıktı! Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Türkiye'de satışa çıktı! Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi

Citroen'in tasarım dilinde sürekli yenilikler yaptığı SUV modeli Citroen C5 Aircross önceki nesline nazaran tamamen değişmiş tasarımıyla Türkiye yollarına çıktı. Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi ve aracın teknik ve dikakte değer özellikleri haberimizde...



Fransız PSA grubunun amiral gemisi Citroen, tasarımını tamamen önceki nesline göre değiştirdiği Citroen C5 Aircross SUV'u Türkiye yollarına çıkardı. Araca ilk nazarla bakıldığında sanki Fransız marka ütopik denilecek tasarımlardan vazgeçip Almanların özellikle Volkswagen'in çok tutan geleneksel çizgilerine yakın bir görünüme kavuşmuş. Ön panjurda Citroen'in ikononik logosu olmasa sanki bir Volkswagen SUV (Yeni T-Roc ya da bir Tiguan) araca bakıyor gibisiniz. Bu görünüm ben de 'Fransızlar Alman Opel'i alınca genlerini bir nebze olsa da değiştirdi' gibi fikrin oluşmasına neden oldu.

Diğer açıdan Yeni Citroen C5 Aircross markanın müşterileri tarafından oldukça ilgi göreceğe benziyor. Zira araçla ilgili Youtube'da deneme sürüşü ve izlenim videoları oldukça izleniyor. 

Citroen C5 Aircross'un kuşkusuz en merak edilen noktalarından biri Türkiye'de müşteriye kaç liralık fiyat etiketiyle satılacağı.

Gelin fiyatına bakmadan önce Yeni Citroen C5 Aircross nasıl bir makine, içinde teknolojik hangi özellikler var, motor seçenekleri ne, yakıt tüketim değerleri, bagaj kapasitesi, iç mekan değerlendirmesi gibi detaylara bir göz atalım....

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Türkiye de satışa çıktı! Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi


Geri Dön