27 / 04 / 2024

Yeni Lexus Nx fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Lexus Nx ne kadar? İşte Lexus Nx 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yeni Lexus Nx fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Lexus Nx ne kadar? İşte Lexus Nx 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Lexus Nx, yeni tasarımı ve üstün elektrikli sürüş performanslarıyla diğer SUV'lar arasından öne çıkmayı başarıyor. Peki, Yeni Lexus Nx fiyatları kaç lira? Piyasadaki en ucuz Yeni Lexus Nx ne kadar? İşte Yeni Lexus Nx 24 Haziran 2022 fiyat listesi...



Lexus Nx, yeni tasarımı ve üstün elektrikli sürüş performanslarıyla diğer SUV'lar arasından öne çıkmayı başarıyor. Yeni Lexus Nx, teknolojiyi ustaca kullanıyor. Dinamik ve kıvrak oranlarda tasarlanan dış görünümüyle dikkat çeken Lexus Nx, ha dar ve kompakt ızgarasıyla ilgi topluyor.

Estetik L şekilli farklarıyla etkileyici bir görüntü sunan Lexus Nx, tek parçalı arka far grubuyla gelişmiş bir tasarımıyla öne çıkıyor.

Yeni Lexus Nx, özenle tasarlanmış karakteristik çizgileri ve uzun, spor araç tarzı kaputuyla atletik bir görüntüye sahip. Yeni NX'de 9,8 inç ya da 14 inç dokunmatik ekrana sahip. Lexuz Nx, araç verilerini renkli şekilde ön cama yansıtma fırsatı sağlıyor. 7 inç renkli TFT (İnce Film Transistörlü) ekranı ana sürüş göstergelerine entegre edilen Yeni Lexus Nx'te "Hey Lexus" sesli asistanı kontrol daha da kolay algılayabiliyor.Yeni Lexus Nx fiyatları kaç lira? Piyasadaki en ucuz Lexus Nx ne kadar? İşte Yeni Lexus Nx 20 Nisan fiyat listesi..Lexus Sesli Asistanı, elinizi direksiyondan ayırmadan telefon, navigasyon, müzik ve klima kontrollerini 100'den değişik şekilde kullanabilmeye fırsatı sağlıyor. Otomobil, 2.5 litre hibrit ve plug-in hibrit seçenekleriyle satışa çıkarıldı.

Yeni NX, Türkiye’de tam hibrit 350h ve plug-in hibrit NX 450h+ olacak şekilde 2 değişik motor seçeneğiyle satışa çıktı. 2.5 litre hibrit motoru ile kullanıcıların beğenisini kazanan NX 350h, 244 beygir ile ilk nesil NX'e göre yüzde 24 daha fazla güç üretiyor ve yüzde 10 seviyesinde daha az CO2 salınımı yapıyor. NX 450h+ toplam güç olarak 309 beygir üretiyor ve böylrce  0-100 km/s hızlanmasını 6.3 saniyede gerçekleştiriyor. 

Yeni Lexus Nx'in kapıları tek düğme ile açılıyor. Lexus Nx, ilk nesile göre, 20 mm daha geniş, 20 mm daha uzun ve 5 mm daha yüksek şekilde tasarlandı. 

Peki, Yeni Lexus Nx fiyatları kaç lira? Piyasadaki en ucuz Yeni Lexus Nx ne kadar? İşte Yeni Lexus Nx 24 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön