Altın & Gümüş

Yeni rekor geliyor diyen İslam Memiş altının geleceği seviyeyi açıkladı! Tarih net, hemen bakın!

Altın fiyatları ve altın fiyatlarında son dakika gelişmeler ile birlikte İslam Memiş altın yorumları takip ediliyor. Altın fiyatlarının düşüş yaşadığı şu günlerde Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altının geleceği seviyeyi açıkladı.  Altın fiyatlarındaki düşüşün ne zaman kadar devam edeceğini merak eden yatırımcılar, altın fiyatları ne kadar olacak? Altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatları ne kadar olacak, düşecek mi, yükselecek mi? Altın fiyatları ile ilgili  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş,altın fiyatlarının geleceği seviyeyi açıkladı

ALtın fiyatları son zamanlarda düşüşe geçti. Altın fiyatlarındaki düşüşün ne zaman kadar devam edeceğini merak eden yatırımcılar, altın fiyatları ne kadar olacak? Altın fiyatları düşecek mi? Altın fiyatları ne kadar olacak, düşecek mi, yükselecek mi? Altın fiyatları ile ilgili  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş,altın fiyatlarının geleceği seviyeyi açıkladı. 

Bugün herkes altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatlarıdüşecek mi, yükselecek mi, altın fiyatları artacak mı? sorularını araştırıyor.

Altın fiyatları sabahın erken saatlerinden itibaren büyük ilgi ile takip ediliyor. Son dakika altın fiyatları ve altın fiyatları ne olur yorum? sorularının cevabını araştırıyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altının geleceği yeni rekor seviyeyi açıkladı...

ALTIN İÇİN YENİ REKOR SEVİYE

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın için 1020 1040 seviyesinin takip edildiğini söyledi. Memiş gram altının 1000 TL seviyesinin altına sarkma ihtimalinin zor olduğuna dikkat çekerek  yeni rekorların kırılabileceğini söyledi.

Altın için yıl sonu beklentisini yineleyen İslam Memiş gram altının sene sonunda 1450 TL olacağını tekrar söyledi.  Fiyat farklarının göz önünde bulundurulması gerekli diyen Memiş, 1 yıl sonrası için düğün hazırlığı yapacakların altın üzerinden yatırım yapmaları gerektiğini söyledi.

Enflasyonist ortamın bitme ihtimalinini çok zayuf bulan Memiş, piyasaları anlamak için FED'i takip etmek gerekiyor dedi. Fed'in baskıları doları yükseltirken altın, gümüş ve kripto paraları baskılıyor dedi.

Acemi yatırımcıları özellikle uyaran İslam Memiş acele etmemelerini söyledi.

ONS VE GRAM ALTINDA SON DURUM

Altın fiyatlarında  son günlerde peş peşe düşüşler meydana geliyor.  Doların baskısı ile altın gini kıymetli metaller değer kaybetmeye başladı. Bugn ons altın 1706 dolara kadar geriledi. Gram altın ise aynı dakikalarda 1011 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Altın resmen tuzla buz oldu! Elinde 1 gram altını olan bile acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 1 Eylül 2022

Dibi görmesi bekleniyor! Altında düşüş devam edecek

Altın için kritik tarihi altının efendisi İslam Memiş açıkladı! 1 gram bile altını olanlara şok! Hemen bu tarihe bakın!