27 / 04 / 2024

Yeni Renault Austral fiyatları ne kadar? Renault Austral fiyatları belli oldu!

Yeni Renault Austral fiyatları ne kadar? Renault Austral fiyatları belli oldu!

Fransız otomobil üreticisi Renault, SUV segmentindeki güçlü varlığını yenilikçi ve şık tasarımları ile pekiştiriyor. Yeni Renault Austral SUV, Renault'un bu alandaki gücünü gösteren son örneklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Renault Austral fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Renault, SUV segmentindeki güçlü varlığını yenilikçi ve şık tasarımları ile pekiştiriyor. Yeni Renault Austral SUV, Renault'un bu alandaki gücünü gösteren son örneklerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Austral, Renault'un C platformu üzerine inşa edilmiştir ve 4.63 metre uzunluğa, 1.89 metre genişliğe ve 1.68 metre yüksekliğe sahiptir. Geniş iç hacmi, konforlu sürüşü ve teknolojik özellikleri ile dikkat çeken bir araçtır.

Austral, tamamen LED farlar, önde ve arkada aydınlatmalı Renault logosu, büyük jantlar ve siyah tavan opsiyonu gibi çarpıcı tasarım özellikleriyle birlikte sunuluyor. Ayrıca, arka kısımda geniş bir bagaj kapasitesi sunan elektrikli bagaj kapağı da Austral'in özellikleri arasında yer alıyor.


Geri Dön