17 / 05 / 2024

Yeni yıl zamlı geldi! 1 Ocak'ta ekmeğe büyük zam!

Yeni yıl zamlı geldi! 1 Ocak'ta ekmeğe büyük zam!

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) dünkü meclis toplantısında ekmeğe yeni bir zam kararı çıktı. İTO'ya bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren 5 TL olacak.



Böylece, konuşulan son zam sonrası 1 kilogram ekmek fiyatı yüzde 31,2 artacak.

Yeni yıl zamlı geldi! 1 Ocak ta ekmeğe büyük zam!

Azami Ekmek Fiyat Tarifesi en son İTO’nun temmuz ayı meclis toplantısında artırılmıştı. Temmuz meclis toplantısında yapılan oylamada, İstanbul'da 1 kilogram ekmek fiyatının azami 19,05 TL'yi geçmemek kaydıyla 210 gram ekmek için 4 TL olmasına karar verilmişti.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Aralık 2022 tarihinde saat 23.34'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.64 Türk Lirası, euro 19,78 Türk Lirası, altının gramı ise bin 71 Türk Lirası değerinde.

Erdoğan da teyit etti! Asgari ücrete bir zam daha gelebilir!

Akaryakıtta güzel haberler kısa sürdü! Benzine zam geliyor

Altın kahini İslam Memiş'ten asgari ücret sonrası ilk yorum! Asgari tahmini tuttu mu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön