16 / 05 / 2024

'Yeni yükseliş gelebilir' diyen ABD’li dev yatırım bankası elinde dolar ve euro olanları bir bir uyardı...

'Yeni yükseliş gelebilir' diyen ABD’li dev yatırım bankası elinde dolar ve euro olanları bir bir uyardı...

Euro/dolar paritesi 20 yılın ardından ilk kez eşitlenirken ABD'li dev yatırım bankasından elinde dolar ve euro olanlar için uyarı geldi...



EURO DOLAR KARŞISINDA DEĞER KAYBETTİ

Euro dolar karşısında değer kaybetti. Paritenin değer kaybetmesinin bir nedeni de Almanya ve Euro Bölgesi’nden gelen ZEW Ekonomik Beklenti ve Mevcut Durum anketleri oldu. 
Öte yandan ZEW Başkanı Profesör Achim Wamback, Almanya’nın enerji arzına ilişkin endişeler, ECB’nin faiz artışına başlaması ve Çin’deki kısıtlamalar ekonomik görünümde ciddi bir bozulmaya neden oldu” değerlendirmesini yaptı.

  Yeni yükseliş gelebilir diyen ABD’li dev yatırım bankası elinde dolar ve euro olanları bir bir uyardı...

İngiltere’deki Başbakan Boris Johnson’un ve 50’den fazla vekilin istifası ile sonuçlanan siyasi kriz sterlini de olumsuz etkiliyor. Sterlin dolar karşısında 1,18 ile Mart 2020 yılından bu yana en düşük seviyeye geriledi.

1 euro 1 dolara eşitlendikten sonra euro kuru bugün kaç TL oldu?

Dolarda nefesler kesildi! Herkes heyecanla bunu bekliyor! Dolar ne olacak; düşecek mi, yükselecek mi? Son dakika...

Avrupa’da yaşayıp Euro’ya yatırım yapan gurbetçilere kötü haber! Zamanında dönüş yapsaydınız kazanacaktınız

Dolar ve euronun eşitlenmesinin Türkiye’nin neden aleyhine olduğunu ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön