02 / 05 / 2024

Yeşil GYO Beylikdüzü İnnovia projesinin detayları!

Yeşil GYO Beylikdüzü İnnovia projesinin detayları!

Yeşil GYO güvencesinde, Türkiye'nin en büyük özel konut projesi olma iddiası ile Beylikdüzü'nde inşa edilen Innovia'nın, şu ana kadarki etaplarında teslim edilen 8 bin 100 konutunun ardından, 4. Etap daire satışları devam ediyor.



Beylikdüzü'nde 14 bin konutluk yeni bir mahalle. Beylikdüzü'nde yirmi yıllık sitelere ve mevcut konut dokusuna baktığımızda şu an tanınan avantajların gerisinde bir yaşam tarzı görüyoruz. Zemin üstündeki otoparklar, sınırlı yeşil alan ile sunulan sosyal olanaklar talep edilen aidatlar ile karşılaştırıldığında markalı projelerle rekabet edecek potansiyele sahip değil. 14 bin konutluk Innovia projesi, bölgenin konut projesi olmaktan çok, mahalle oluşumunu etkileyen bir ölçeği vurguluyor. Beylikdüzü'nde projenin bulunduğu bölgede, Innovia 1, 2 ve 3. Etap tamamlanmadan önceki doku, markalar, alışveriş, caddelerdeki yaşam tarzı ile şu an arasında ciddi fark var. 



YAZLIK ALMAK İSTEYENLERİN TERCİHİ

Her gelir grubundan ev sahibi olmak isteyen ailelere, çocukları ile gündüz ve gece kent merkezinde tüm yıl boyunca bulabilecekleri imkanları tek bir alanda sunmak hedeflenmiş. İstanbul içinden yazı geçirmek üzere daire alanlar, kreş, sanat atölyesi, buz pateni gibi olanaklar nedeni ile Innovia'yı seçenler ve en önemlisi ilk kez ev sahibi olacaklar için "0" faizli alternatif ödeme seçeneklerinin sunulması projenin satışını olumlu yönde etkiliyor. Yaşamın başladığı etaplarda, savak detaylarından güneşlenme şezlonglarına, şelalelerden gölgelikli localara sosyal alanlardaki atmosfer bir konut projesinden çok Antalya'da bir tatil sitesinde yazlıktaymışsmız imajını veriyor. 


4. ETABIN AAALİYETİ 700 MİLYON LİRA

Tünel kalıp sistem ile inşaatı devam eden projede net kat yükseklikleri 2 metre 75 santim. Yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım ile sürdürülen Innovia mahallesinde, sadece 4. etabın yatırımı 700 milyon Türk Lirası olup, 3 kat bodrum, radye temel ve 30 metreye inen kazıklar ile bu yatırımın önemli bir kısmı 27 katlı blokların altında. Tüm etaplarda olduğu gibi bu etapta da bloklar parsel etrafına dizilmiş. 120 dönümlük 4. etabın, 95 bin metrekaresi havuz, yeşil alan ve güneşlenme terası olarak bırakılmış. Arazi eğiminden yararlanılarak kapalı sosyal tesisler açık alanlar arasında gizlenmiş ve çatıları yeşil olarak bırakılmış. 


ÜCRETSİZ SERVİS İLE MERKEZİ NOKTALARA ULAŞIM

'Komşuluk ilişkisi ölmesin' Yoğun yerleşkelerin ana sorunu yığınlar içinde yalnız kalmaktır. Yeşil GYO'nun geliştirilmesini talep ettiği Innoviaonline ile yerleşke içinde kendi sosyal ağınızı oluşturmanız mümkün. Çocuğunuzun yaşıtı çocuklara sahip aileler ile tanışma, satranç-tenis vb. faaliyetlerde ortak ilgi alanına sahip komşunuzu tanıma olanağını bulacağınız sosyal ağda randevu ile çalışan kapalı-açık sosyal alanlara rezervasyon yapma, site içi servis saatlerini öğrenme, doğum, nişan kutlamalarınızda tüm komşularınıza bir tıkla ulaşma gibi sosyalleşmenizin önünü açan pek çok olanağa kişisel bilgisayarınızdan ulaşmanız mümkün.  Soğutmaya yönelik olarak 1 adet klima alt yapısı hazır olarak teslim ediliyor. 

Ücretsiz site servisi, tüm yüzme havuzları, spa, sauna, açık kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları aidata dahil hizmetlerden bazıları. 


RAKAMLARLA INNOVIA ETAP 4

 Innovia 4, 366 dönüm arazi içinde toplam 14 bin konutu içeren Innovia projesinin son etabı olup, Yeşil GYO güvencesi ile Beylikdüzü'nde sürdürülüyor. 4. Etap 0+1, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte karma yerleştirilen 27 katlı 17 blokta 5802 daireden oluşuyor. 8100 dairenin teslim edildiği projede, son etap Aralık 2015 yılında tamamlanacak ve tamamlandığında tüm etapları ile bölgenin en büyük toplu konut projesi olacak. 


Habertürk/Esin Tümer


Geri Dön