13 / 05 / 2024

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte İnnovia 4 projesindeki son durum...



Yeşil GYO, imar uygulamasına ilişkin Esenyurt Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğünce 2022/50 encümen kararı numarası ile İnnovia 4 projesininde yer aldığı adada imar uygulama sürecinin başladığını duyurdu. 

Esenyurt Belediyesi Encümeni tarafından onaylanan dosya imar uygulaması sürecinin tamamlanması için Tapu Kadastro müdürlüğüne yollandı. İmar uygulamasına ilişkin dosya kadastro müdürlüğünce 14 Kasım 2022 tarih 170503 sayı numarası ile onaylandı ve Esenyurt Tapu Müdürlüğü'ne gönderildi.

İnnovia 4 projesi kapsamında, 16 Kasım 2022 tarih 56986 sayı numarasıyla Esenyurt Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne ruhsat yenileme dilekçesi başvurusu yapıldı. 

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, geçtiğimiz Ekim ayında proje ile ilgili yaptığı açıklamasında, İnnovia 4 projesinin ruhsatının yenilenmesi, şirkete yenileme ruhsatının düzenlenmesi ve kat irtifakının kurulması amacıyla ilçe belediyesine başvuruda bulunulduğunu belirtmişti. 

İmar uygulama dosyasının tescil işleminden sonra İnşaat ruhsatı ve kat irtifakı işlemlerinin Esenyurt Belediyesince hızlı bir şekilde tamamlanacağı ve Yeşil GYO tarafından ara verilen Innovia-4 projesinin devam edeceği açıklanmıştı. 

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Innovia 4 projesinde toplam 14 bin adet konut yer alıyor. Proje, E-5 ve E-6 otoyollarına 1‘er kilometre uzaklıkta yükseliyor. Aynı zamanda İnnovia 4, Atatürk Havalimanı’na 20 kilometre, 3’üncü havalimanına 22 kilometre, Kanal İstanbul projesine 2 kilometre mesafede yer alıyor. 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İmar uygulamasına ilişkin Esenyurt Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğünce 2022/50 encümen kararı numarası ile INNOVIA 4 projesinin de içinde bulunduğu adada imar uygulama süreci başlamıştır. Esenyurt Belediyesi Encümeni tarafından onaylanan dosya imar uygulaması sürecinin tamamlanması için Tapu Kadastro müdürlüğüne gönderilmiştir. İmar uygulamasına ilişkin dosya kadastro müdürlüğünce  14.11.2022 tarih 170503 sayı numarası ile onaylanmış olup Esenyurt Tapu Müdürlüğüne gönderilmiştir.

INNOVIA 4 projesine ait ruhsat yenileme dilekçesi 16.11.2022 tarih 56986 sayı numarası ile Esenyurt Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne başvurusu yapılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil GYO 2022'nin ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil GYO 2022'nin ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? Resmen açıklandı! 


Geri Dön