09 / 05 / 2024

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.



Peki Yeşil Mahalle projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeşil Mahalle projesinde fiyatlar kaç TL'den başlıyor? Projede yer alan bungalovların teslimleri ne zaman gerçekleştirilecek? Yeşil Mahalle projesinde ödemeler nasıl yapılıyor?

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle projesinde 1+1 bungalovlar yer alıyor. Projede yer alan bungalovların anahtar teslimlerinin 10 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İki tip evin yer aldığı projede 1. tipteki bungalovlar 59 metrekare, 2. tip bungalovlar ise 89 metrekare alana sahip.

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle projesinde yer alan 1. tip bungalov evlerin fiyatlar 1 milyon 400 bin TL, 2. tip bungalov evlerin fiyatları ise 1 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu projeden bungalov sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde kalan tutar için 15 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor. 

Altyapı ve üstyapıları hazır olarak sahiplerine teslim edilecek olan Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle projesinde ayrıca her bungalovda 20 metrekarelik veranda da yer alıyor.

Şu an için kredi kullanılamayan proje Elmacık Köyü'ne 2 dakika, Kırklareli'ye 25 dakika, istanbul'a ise 120 dakika mesafede yer alıyor.

Web: http://yesilvadikonsept.com.tr/

Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat 12 aya varan vade fırsatıyla! Teslimler 5 ay sonra!

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Milli Emlak'tan 4 bin TL'ye arazi fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!


Geri Dön