15 / 05 / 2024

Yezmir Yapı, Terade Leader's Club'ta dereceye girince iş teklifi yağdı!

Yezmir Yapı, Terade Leader's Club'ta dereceye girince iş teklifi yağdı!

İzmir'de kurulu Yezmir Yapı Mimarlık Tasarım Şirketi, 110 ülkede 2 binden fazla üyesi olan Trade Leader's Club'ın uluslararası kalite ödülüne layık gördüğü 3 Türk firması arasında yer aldı



İzmir’de kurulu Yezmir Yapı Mimarlık Tasarım Şirketi, 110 ülkede 2 binden fazla üyesi olan Trade Leader’s Club’ın uluslararası kalite ödülüne layık gördüğü 3 Türk firması arasında yer aldı. Şirket, ödülden sonra körfez ülkelerinden otel, iş merkezi, konut inşası, donanımı ve dekorasyonu için teklif almaya başladı.

Yezmir Yapı Mimarlık Tasarım Şirketi’nin sahibi Zafer Turhal, yaptığı açıklamada, Trade Leader’s Club’ın 40. Uluslararası Kalite Ödülü töreninin 21 Şubat’ta İspanya’nın başkenti Madrid’de yapıldığını ve çeşitli ülkelerden toplam 39 şirketin ödüllendirildiğini söyledi.

110 ülkede faaliyet gösteren kulüp tarafından oluşturulan uluslararası jürinin Türkiye’de de 3 şirketi ödüle layık bulduğunu anlatan Turhal, İstanbul’dan beton ve kağıt alanında faaliyet gösteren iki firma ile kendilerinin ödül aldığını ifade etti.

Yarışmaya katılmak için başvuruda bulunmadıklarını, müşterilerin önerisiyle değerlendirilmeye alındıklarını belirten Turhal, şöyle konuştu:

"Çeşitli ürünlerin bölgesel temsilciliğini yapıyoruz. Japonya’dan, Fransa’dan, Avusturya’dan gelen ürünler var. Ürünlerin satışını ve uygulamasını yapıyoruz. Ödülü almamızdaki kriterler, kaliteli hizmet anlayışı, kaliteli temsilcilik, ürünün zamanında müşteriye ulaştırılması gibi özelliklerimiz. Bu özelliklerimiz orta ölçekli bir şirket olduğumuz halde Uluslararası Kalite Ödülü’nü almamızı sağladı."

Zafer Turhal, Madrid’deki ödül töreninde İzmir’i ve Türkiye’yi tanıtan görsel bir sunum yaptıklarını da söyledi.

Ödül sonrası körfez ülkelerinden teklif aldı

Turhal, petrolden gıdaya kadar birçok sektörde farklı ülkelerden şirketlerin ödül aldığı törende, Türkiye’de ödül alan 3 şirket arasında bulunmanın gurur verici olduğunu dile getirdi.

İzmir’de ve Türkiye’de birçok konut, iş yeri, iş merkezi, alışveriş merkezinin donanımı ve dekorasyonunu yaptıklarını, aldıkları ödülün 10 kişinin çalıştığı şirketteki "ekip başarısına" dayandığını ifade etti.

Ödül aldıktan sonra AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın Türkiye’nin tanıtımına sağladığı katkı dolayısıyla kendisine teşekkür yazısı gönderdiğini belirten Turhal, şirket hizmetinin uluslararası bir kuruluş tarafından da tescil edilmesiyle özellikle Körfez ülkelerinden iş adamlarının teklif getirdiğini anlattı.

Turhal, Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar gibi ülkelerde otel ve iş merkezi inşası, donanımı ve dekorasyonu konusunda çalışacaklarını, Güney Afrika ve Güney Amerika’daki işadamlarıyla görüşmeler yaptıklarını sözlerine ekledi.

AA


Geri Dön