02 / 05 / 2024

Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 projesi!

Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 projesi!

Firma: Yıldırım Yapı Grubu

Proje: Kuleli Evleri Poyraz 1

Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 projesi 'nde daire teslimlerinin Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 52 adet daireden meydana gelen projede satış süreci devam ediyor.



Kuleli Poyraz 1 Konutları'nda daire fiyatları 460 bin TL ile 650 bin TL arasında farklılık gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yükselen proje  Yıldırım Yapı Grubu  imzası ile inşa ediliyor.


Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 Evleri 'nde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede 52 tane daireye yer veriliyor. 


Banka kredisi ile ödeme yapılarak konut sahibi olunabilen Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 projesi 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin Şubat ayında yapılması öngörülüyor.


Şişli Kuleli Poyraz 1 projesi konum olarak Tem, Atatürk Havalimanı, E-5, otogar, sağlık, eğitim, spor ve tüm toplu taşıma araçlarına yakın mesafede, Nişantaşı'na 2 dakika, Mecidiyeköy'e 3 dakika, Beşiktaşa ise 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Kuleli Poyraz 1 Konutları 'nda fitness center, lüks lake kaplama, kamera sistemi, televizyon odası ve güvenlik hizmetleri gibi olanaklar bulunuyor. 


Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 projesi nerede?

Adres: Paşa Mh. Bahçe Sk. Yıldırım Kuleli Evleri Kamelya Ap No:16 Feriköy-Şişli (satış ofisi)


Kuleli Poyraz 1 iletişim bilgileri 

Telefon: 444 2 189

Web Adresi: www.yyg.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön