27 / 04 / 2024

BMW 7 serisi yolda süzülen modelinin Şubat zammı merak ediliyor! İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

BMW 7 serisi yolda süzülen modelinin Şubat zammı merak ediliyor! İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Konforu ve lüksü tartışılmaz BMW '7' serisin de de iddiasını koruyor. Motor gücü ve elektrikli versiyonları artık bulmak mümkün. Peki 15 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?



7 serisinin tamamen yeni nesli, uzun BMW'nin amiral gemisi sedanı ve markanın en lüks ve gelişmiş ürünü, 2023 model yılı için piyasaya çıktı.  

Formül, mevcut otomobilinkinden pek farklı değil: aktarma organları arasında turboşarjlı sıralı altı ve çift turbo V-8 yer alıyor ve  bir plug-in hibrit seriye daha sonra katılıyor. İlk test sürüşümüzde, 7 serisinin gerçekten yolda süzüldüğünü gördük.

Yeni bir arkadan direksiyon sistemi de dahil olmak üzere şasi ve süspansiyonda yapılan bazı değişiklikler sayesinde, yol tutuşu 2022 otomobilininkinden  biraz daha kıvrak. Sürücü yardımı teknolojisi, otoyolda zorlu sürüşler için eller serbest sürüş modu sağlar, ancak otomobilin dikkat çekici özelliği, isteğe bağlı 31,3 inçlik bir arka eğlence ekranıdır.tavandan düşen ve yerleşik Wi-Fi sistemini kullanarak TV ve film 
akışı yapan Sinema Ekranı olarak adlandırılır.

BMW 7 serisi yolda süzülen modelinin Şubat zammı merak ediliyor! İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

2023'te Yenilikler Neler?

7 serisi, 2023 model yılı için tamamen yeniden tasarlandı ve daha konforlu bir kabin, daha fütüristik teknoloji ve daha cesur dış tasarım sunuyor.

740i, BMW'nin tatlı ipeksi sıralı altısını çalıştıracak ve yalnızca arkadan çekişli olarak sunuluyor. Alıcıların çoğunun bu versiyonu uygun bulmasını bekliyoruz, ancak dört tekerlekten çekiş veya ekstra beygir gücü isteyenler için çift turbo V-8 ile birlikte gelen 760i xDrive var. Yeni 7-serinizde şoförlü olmayı planlıyorsanız, hem Executive Lounge paketini (diğer lükslerin yanı sıra masajlı, elektrikli olarak ayarlanabilen arka koltuklar) hem de havalı 31,3 inç Theatre Screen arka koltuk eğlence sistemini öneririz.

 aracın yerleşik Wi-Fi etkin noktası üzerinden içerik akışı sağlayabilir. i7 adlı tamamen elektrikli bir varyant , aynı gövde kabuğunu temel alacaktır; bu modeli ayrı ayrı inceliyoruz. Peki 15 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

 


Geri Dön