29 / 04 / 2024

Youtube müjdeyi verdi! Para kazanmak artık daha kolay olacak!

Youtube müjdeyi verdi! Para kazanmak artık daha kolay olacak!

Youtube'da içerik üreterek gelir elde etmek isteyen yayıncıları sevindirecek güzel bir haber var. Youtube, para kazanma şartlarını gözden geçirdi ve kanal sahiplerine daha fazla kazanç sağlama imkanı sunuyor. İşte, Youtube'dan para kazanmanın kolay yolu...



Google, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir yazılım şirketidir ve bünyesinde bulunan video paylaşım platformu YouTube, her gün milyonlarca videoya ev sahipliği yapmaktadır. Bu popüler platform, para kazanma koşullarında değişiklik yapma kararı almıştır.

 Youtube müjdeyi verdi! Para kazanmak artık daha kolay olacak!

YOUTUBE'DA PARA KAZANMANIN ŞARTLARI!

Youtube'un iş ortağı programında para kazanmak için gereken şartlar değişti. Artık 500 aboneye sahip olmanız, son 90 gün içinde en az 3 adet herkese açık video yüklemeniz, yıl boyunca en az 3 bin saat izlenme almanız veya son 90 gün içinde en az 3 milyon shorts video görüntülemesi elde etmeniz gerekiyor. Önceden ise en az 1000 abone, yıl boyunca 4 bin saat izlenme veya son 90 gün içinde 10 milyon shorts video görüntülemesi gerekiyordu. Bu yeni düzenlemeyle birlikte daha az aboneye ve izlenmeye sahip kanallar da para kazanma imkanı elde edebilecek.


Geri Dön