25 / 08 / 2024

Youtube Premium için 20 liralık indirim tüyosu! Youtube Premium nasıl daha ucuza kullanılabilir? Hemen bakın!

Youtube Premium için 20 liralık indirim tüyosu! Youtube Premium nasıl daha ucuza kullanılabilir? Hemen bakın!

YouTube Premium’un Türkiye’deki abonelik ücretlerine yapılan 'büyük zam' gelecek hafta faturalarda görülecek. YouTube Premium zammından en çok Apple kullanıcıları etkilenecek. İşte o zammın detayları...



iPhone kullanıcılarının YouTube Premium için daha çok ücret ödemesi ise Apple’ın uygulama mağazasında uygulanan komisyon ücretleri sebebiyle oluşuyor. Apple’ın uygulama geliştiricilerine sunduğu ücretli üyeliklerdeki ödeme modeli, iOS uygulamalarında fiyatları artırıyor.  Aile Planı için 8 lira olan Android-İOS farkı, zamlı faturalarla 20 liraya kadar yükselecek.

AYDA 20 LİRA DAHA UCUZA KULLANABİLİRSİNİZ 

YouTube Premium aboneliğini iPhone üzerinden değil, web üzerinden başlatan kullanıcılar 79.99 Türk Lirası yerine, aile planını Android-web kullanıcıları gibi 59.99 liraya kullanabilecek. 

YouTube Premium aboneliğini Android veya web üzerinden yönetenler, iOS uygulaması üzerinden abone olarak yönetenlere göre yüzde 25 daha az ücret ödemesi yapıyor. 

Youtube Premium için 20 liralık indirim tüyosu! Youtube Premium nasıl daha ucuza kullanılabilir? Hemen bakın!

Türkiye'de 2019 Temmuz'da kullanıma açılan YouTube Premium, 3.5 seneden beri aynı fiyatlarla kullanılabiliyordu. 

ABD’deki kullanıcılar YouTube Premium’un Aile Planı için 17.99 dolar yerine 22.99 dolar ödeyecekken; App Store üzerinden abone olanlar Aile Planı için ABD’de de 22.99 dolar yerine 29.99 dolar ödeyecek. 

İslam Memiş bombayı patlattı! Yatırım için yeni hedefi gösterdi

Mazot ve gübre desteği ödemeleri yapıldı mı? Mazot ve gübre destekleri 6 ay erken ödeniyor! Çiftçiler hemen başvurun!

TOKİ İlk Evim kuraları ne zaman çekilecek? İşte il il kura takvimi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön