29 / 04 / 2024

TOKİ İlk Evim kuraları ne zaman çekilecek? İşte il il kura takvimi!

TOKİ İlk Evim kuraları ne zaman çekilecek? İşte il il kura takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 12 ilde 22 bin 57 konutun kurasını 10 günde tamamlayacaklarını söyledi. Peki TOKİ İlk Evim kuraları ne zaman çekilecek? İşte il il kura takvimi..



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yarından itibaren başlayarak, 12 şehirde toplamda 22 bin 57 konutun kurasını 10 günde tamamlayacaklarını dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 13 Eylül tarihinde açıklandığını, 40 gün sonra 5 bin 615 konutun temelini attıklarını dile getirdi.

TOKİ İlk Evim kuraları ne zaman çekilecek? İşte il il kura takvimi!

Bakan Kurum yaptığı açıklamada 2 ay bile olmadan ilk kuraları çekeceklerini dile getiren Bakan Murat Kurum, yarın başlayıp, 12 ilde 22 bin 57 konutun kurasını 10 günde tamamlayacaklarını kaydetti. Bakan Murat Kurum ayrıca, 250 bin konutun kurasının da mart ayına kadar tamamlanacağını söyledi.

Peki TOKİ İlk Evim kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ İlk Evim kura çekilişi tarihleri belli oldu mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve il il kura takvimi...


Geri Dön