04 / 05 / 2024

Yuki elektrikli Greta Mini'nin Nisan fiyatı resmen açıklandı! İşte 2 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yuki elektrikli Greta Mini'nin Nisan fiyatı resmen açıklandı! İşte 2 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yuki Greta Mini'nin Nisan ayı fiyatları belli oldu. Peki, Yuki Greta Mini özellikleri neler, 2023 Nisan ayı fiyatı ne kadar, kaç lira? İşte 2 Nisan 2023 fiyat listesi...



Brent petrolde yaşanan dalgalanmalar sebebiyle akaryakıt fiyatlarında da sık değişiklikler yaşanıyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sonrasında, birçok vatandaş elektrikli araçların fiyatlarını merakla ve sık sık araştırıyor. 

Bugün yine merak edilen araçlar arasında yer alan ve Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesine sahip Yuki Greta Mini modelinin fiyat listesi ile özelliklerini tek tek derledik.

Yuki elektrikli Greta Mini nin Nisan fiyatı resmen açıklandı! İşte 2 Nisan 2023 fiyat listesi...

Greta Mini ile fosil yakıt kullanılmadığı için çevre kirliliği engellenirken, elektrik enerjisi ile tasarruf imkanı da sunuyor. Öyle ki tek prizle kolayca şarj edilebilen Yuki Greta Mini, sağladığı yakıt tasarrufu ile dikkatleri çekiyor. 

Doğa dostu üç tekerlekli, elektrikli Yuki Greta Mini, akaryakıt ve trafik sorunlarından kaçmak isteyen vatandaşların ilk tercihleri arasında yer alıyor. 

Peki, kolay kullanımı sayesinde ilk tercih edilen elektrikli araçlar arasında olan Yuki Greta Mini özellikleri neler, 2023 Nisan ayı fiyatı ne kadar, kaç lira? İşte 2 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön