27 / 04 / 2024

Yuki elektrikli Pony X'in mayıs ayı fiyatı açıklandı! İşte güncel rakamlar...

Yuki elektrikli Pony X'in mayıs ayı fiyatı açıklandı! İşte güncel rakamlar...

Yuki Pony X elektrikli, üç tekerlekli motosikletin mayıs ayı fiyatı belli oldu. Peki, Yuki Pony X elektrikli, üç tekerlekli treeporter fiyatı kaç TL, ne kadar? İşte 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...



Yaz mevsiminin gelmesinden sonra vatandaşlar elektrikli araçlara yönelmeye başladı. Bugün Yuki'nin Pony X elektrikli, üç tekerlekli treeporterının fiyatını ve özelliklerini derledik.

Fosil yakıt kullanılmadığı için çevresel kirlenmenin önüne geçen Pony X treeporter havaların ısınmasıyla vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. 

Elektrik enerjisiyle çalışan ve tek prizle kolayca şarj edebilir özelliği bulunan Yuki Pony X aracı sürücülerine yakıt tasarrufunu en aza indirebilme imkanı sağlıyor.

Yuki elektrikli Pony X in mayıs ayı fiyatı açıklandı! İşte güncel rakamlar...

Kolay kullanımı sayesinde sürücülerin özellikle ilk tercihleri arasında yer alan Pony X aracın fiyatları ise merak edilen konu başlıkları arasında yer alıyor.

Aracın belirtilen menzili, tam dolu şarj ile , 1 kişinin kuru havada, rampa olmayan zeminde katedeceği mesafe özelliklidir. Hava koşulları ve engebeli yollarda, fazla yük binmesi gibi durumlarda bu menzil azalabiliyor. 

Peki, YK-32-A Pony X treeporter fiyatı ne kadar, özellikleri neler? İşte 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...


Geri Dön