29 / 04 / 2024

Yüksel Hamzaoğlu kimdir?

Yüksel Hamzaoğlu kimdir?

Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu kimdir? Mutlu İnşaat ne zaman kuruldu? Mutlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir? İşte Yüksel Hamzaoğlu'nun biyografisi ve Mutlu İnşaat projeleri...



Yüksel Hamzaoğlu kimdir? 

Yüksel Hamzaoğlu, 1961 yılı Gümüşhane Şiran İlçesi Günyüzü Köyü doğumlu. 1967 yılında ailesi ile birlikte İstanbul Bahçelievler’e göç eden Yüksel Hamzaoğlu aile şirketi olan Mutlu İnşaat'ın 5’inci nesil inşaatçısı.


İlk, orta ve lise öğrenimini Bahçelievler’de, Yükseköğrenimini 1985 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi'nde tamamlayan Yüksel Hamzaoğlu'nun İcra Kurul Başkanlığını yürüttüğü Mutlu İnşaat, 1988 yılında aile şirketi olarak kuruldu.


Şirket merkezi halen yapmış olduğu Bahçelievler Metroport İş Merkezi’nde bulunuyor. Mutlu İnşaat; İnşaatın ana kollarından üst yapı yani lüks ve her türlü sosyal Konut, eğitim Yapıları, sanayi tipi, iş merkezleri ve alışveriş merkezleri yapıyor.


GÜMÜP (Gümüşhaneli Mühendis ve Mimarlar Platformu) Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Yüksel Hamzaoğlu, aynı zamanda GÜSİAD (Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği), İGİAD (İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği) , GİYAD (Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Danışma Kurulu Üyesi,  BİŞAD (Bahçelievler İşadamları Derneği) İnşaat Komitesi Başkanlığını da yürütüyor. 


Bahçelievler Hizmet Vakfı üyesi olan Yüksel Hamzaoğlu, ŞEKAV (Şiran  Eğitim Kültür ve Kalkındırma Vakfı) Kurucu Üyesi ve aynı zamanda Burslardan Sorumlu Komisyon Başkanı.


Yüksel Hamzaoğlu evli ve üç çocuk babası. 


Mutlu İnşaat projeleri..

Konut projeleri: Yasemin Konakları 2, Güneşli Park Gardenya, Pashador, Palmira Konutları, Merter Park Evleri, Yasemin Konakları, Pruva Konutları, Mutlu Konakları, Ataköy Konakları, Günyüzü Konakları, Flyinn Residence, 19 Mayıs Konakları, Ece Apartmanı, Mutlu Apartmanı, Cirit ve Mesut Apartmanları, Hakan Apartmanı, Barış Apartmanı.


Toplu konut projeleri: Pendik Aydos Toplu Konutları ve Başakşehir Toplu Konutları. 


İş ve AVM projeleri: Ümraniye AVM & Otel, Capital Tower, A Plus Ataköy AVM, Metroport Alışveriş Merkezi, Kadir Has Alışveriş Merkezi.


Eğitim kurumu projeleri: Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Kampüsü 2.Fakülte Binası, Atatürk İlköğretim Okulu, Ali Karay İlköğretim Okulu, Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Kampüsü, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü.


Sanayi site projeleri: Mutlu - Aksu Sanayi Sitesi, Bakırcılar ve Pirinçciler Sanayi Sitesi, Pakten - Mutlu Sanayi Sitesi.



Mutlu İnşaat kentsel dönüşüm projeleri için incelemeler yapıyor!
Yüksel Hamzaoğlu: Kentsel dönüşüme yatırım yapıyoruz!
Can Gür, Can Park AVM İşletmecilik A.şž.'yi kurdu!



Geri Dön