19 / 07 / 2024

Yumurtada kanserojen madde iddiası ortalığı ayaklandırdı!

Yumurtada kanserojen madde iddiası ortalığı ayaklandırdı!

Tayvan’a ihraç edilen yumurtaların bir partisinde kanserojen maddenin tespit edildiğine ilişkin iddialar tepkilere yol açtı. Sektör yetkilileri nitrofuran adlı maddenin satışının 20 yıldır yasak olduğunu belirterek konunun araştırılarak sonuçlarının kamuoyuna açıklanacağını belirtti.




BAE İLK SIRADA

Türkiye’nin bu yılın ilk yarısında gerçekleştirdiği 195 milyon doları aşkın yumurta ihracatında ilk sırayı Birleşik Arap Emirlikleri alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’ne 48 milyon dolarlık ihracat yapılırken, Irak ve Katar en fazla yumurta ihracatının yapıldığı diğer ülkeler arasında yer alıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön