06 / 05 / 2024

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde! Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açıyor!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde! Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açıyor!

Yurt dışında çalışmak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açacağını açıkladı. Peki Almanya hangi pozisyonlar için işçi alacak? Almanya işçi alımında son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...



Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika gelişmelerine göre,  demirci, kaynakçı, su teknisyeni, elektrikçi, kaloriferci en fazla aranan meslekler olarak açıklandı.

“Bu Sitede İş Var!” mottosuyla yurt içi ve yurt dışında birçok projeye insan kaynakları çözümleri sağlayan Workindo CEO’su Erhan Kocabaş yaptığı açıklamada Almanya’nın Türkiye’den gelecek inşaat personelini dört gözle beklediğine değinerek geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Türkiye’den 1.9 milyon çalışana kapıları açacağını dile getirerek, ihtiyaç olan 10 gözde mesleğe de değindi.

Yurt dışında çalışmak isteyenlere büyük müjde! Almanya Türkiye’den 2 milyona yakın çalışana kapılarını açıyor!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, inşaat sektörü, çalışan sayısının yoğunluğu nedeniyle işçi ihtiyacının en fazla olduğu sektörlerden biri olarak gösterildi.

Son dönemlerde Türkiye'den birçok firma Almanya’da inşaat ve emlak sektörüne girdiğini ve yatırımlar yapmaya başladığını söyleyen Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, burada arsaların satın alınıp imar izinlerine göre lüks evler, villa projeleri yapıldığını veya eski evleri tadilattan geçirilip satıldığını söyleyerek,  "Bu çeşitli projelerde de uzmanlık alanına göre birçok eleman tedariki gerekiyor. Örneğin geçtiğimiz günlerde, Workindo olarak Almanya’daki bir projenin insan kaynakları tedariki konusunda çözüm ortağı olduk." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön