28 / 04 / 2024

Yüzde 25 indirim gelmişti! Şimdi de zam yapıldı

Yüzde 25 indirim gelmişti! Şimdi de zam yapıldı

Et ve Süt Kurumu, geçtiğimiz hafta kuzu eti fiyatlarında yüzde 25 indirime gidilmişti. Kurum bugünden itibaren küçükbaş hayvancılıkta karkas et alım fiyatlarını yükseltti.



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, et fiyatlarıyla ilgili açıklama yapmıştı.

Bakan Kirişci, Et ve Süt Kurumu'nda kuzu eti fiyatlarının yüzde 25 indirimli satılacağını duyurmuştu.

Et ve Süt Kurumu mağazalarında satılan koyun, kuzu, toklu etinde yüzde 25'e varan indirimli satışlar 5 Ağustos 2022 Cuma gününden itibaren başlamıştı.

Fiyatlarda yapılan indirimle kuzu etinin daha fazla tüketiciye ulaştırılması hedeflenmekte.

ESK’nın indirimli kuzu koyun eti kampanyasına göre, gövde kuzu 129,75 liradan %25 indirimle 98 liraya, kuzu pirzola 181,50 liradan 137 liraya, kuzu gerdan 114,50 liradan 86 liraya satılıyordu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön