03 / 05 / 2024

Zamlardan sonra emekliye bir müjde daha! 50 bin TL!

Zamlardan sonra emekliye bir müjde daha! 50 bin TL!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan alan emekli vatandaşlar 36 ay vade imkanıyla 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Bankaların kredi kampanyası 75 yaşına kadar tüm emeklileri kapsıyor.



Kamu bankaları emekli vatandaşları için yeni ve büyük bir kampanyaya imza attı. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan alan emekli vatandaşlar 36 ay vade imkanıyla 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Bankaların kredi kampanyası 75 yaşına kadar tüm emeklileri kapsıyor.

KAMU BANKALARINDAN EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ KAMPANYASI

Kamu bankaları 15 milyon emekliyi kapsayan 15.000 TL'lik kredi kampanyasının Ocak ayı sonuna kadar süreceğini duyurdu. 36 aylık vade seçeneği bulunan krediden faydalanmak isteyen emekiler başvurularını en yakın banka şubesinden yapabilecek.

Zamlardan sonra emekliye bir müjde daha! 50 bin TL!

Emekliler maaşlarını aldıkları banka üzerinden başvurularının onaylanması halinde kredilerini kullanabilecekler. Emekliler, aldıkları krediyi özellikle diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarını ödemek için de kullanabilecekler.

Kredi başvurusu için banka şubesine gitmek istemeyenler başvuru işlemlerini internet bankacılığı, internet şubesi ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla da yapabilirler.

Bankamatik kartınıza 40000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu..

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön