05 / 05 / 2024

Zamlı emekli maaşlarının yatırılacağı tarih netleşti! Temmuz 2022 SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşları ödeme takvimi…

Zamlı emekli maaşlarının yatırılacağı tarih netleşti! Temmuz 2022 SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşları ödeme takvimi…

SSK ve Bağ-Kur emeklileri, zamlı maaşlarının yatırılacağı tarihi merak ediyor. Emeklilerin zam yapılan maaşları alacağı ödeme takvimi belli oldu. İşte, 4A, 4B, 4C emekli maaşlarının yatırılacağı tarihler haberimizde...



EMEKLİ VE MEMUR MAAŞLARI NE KADAR OLDU?

Haziran ayı resmi enflasyon verilerinin duyurulmasının ardından emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı da kesinleşti. TÜİK, haziranda aylık enflasyonun yüzde 4,95 olduğunu açıklamıştı.

Böylelikle enflasyon farkıyla birlikte, SSK ve Bağ–Kur emekli maaşlarının yüzde 42,35, memur ve emekli memur maaşlarının ise yüzde 41,69 oranında artacağı belli oldu. Buna göre en düşük emekli aylığı 3 bin 500 TL oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön