28 / 04 / 2024

Zanaatın Üstünlüğü Honda City'de ortaya çıkıyor! Honda City'e Nisan ayında zam yapıldı mı?

Zanaatın Üstünlüğü Honda City'de ortaya çıkıyor! Honda City'e Nisan ayında zam yapıldı mı?

Ustalıkla organize edilmiş ve teknolojik olarak ilerlemiş, ivonatif aktarma organımız, azaltılmış sürtünme ve daha düşük emisyonlarla hem sürüş verimini  hem de yakıt verimliliğini büyük ölçüde çoğaltır. Peki 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 



Honda City, 5 kişiye kadar oturma yeri ve Rs arasında maliyeti olan D1 segmentli bir Sedan'dır. 11.49 lakh ve Rs. 15.97 lakh (eski showroom).

 City, aşağıdaki 2 motor-şanzıman kombinasyonuyla sunulur:

Zanaatın Üstünlüğü Honda City de ortaya çıkıyor! Honda City e Nisan ayında zam yapıldı mı?

CVT'li 1,5L doğal emişli benzin (3 model)
6 vitesli MT'ye sahip 1,5 L doğal emişli benzin (4 varyant)

2023 City 4583 mm uzunluğunda, 1748 mm genişliğinde ve 1489 mm yüksekliğindedir. Daha büyük dış ebatlar bir araca yolda daha kuvvetli bir duruş sunar.

 Şehir, 2600 mm uzunluğunda bir dingil mesafesine sahiptir. Uzun dingil aralığı otomobili yüksek hızlarda daha dengeli hale getirir ve arka koltukta  daha iyi diz aralığı sunarken daha kısa dingil aralığı otomobili daha çevik hale sokar.

Honda City, Inc.'in (HCPI) yarı kompakt sedan segmentine girişidir. Şimdi dünya çapında 7.nesliyle,
büyük kardeşleri Honda Civic ve Honda Accord'a benzeyen zarif bir görünümle geliyor. City, çok yönlü bir sedan arayanlar için tüm doğru kutuları işaretleyen küçük ve pratik bir pakette geliyor. Önde büyük bir mazgal, daha yüksek varyantlar için LED farlar ve daha düşük modeller için halojen ampuller ile birlikte gelir.

Güncellenen City, geniş bir iç dizayna sahiptir ve çağdaş imkanlara ilave olarak bol miktarda depolama alanına sahiptir. İç koltuklar, siyah iç mekan temasına uyan alt türlerde siyah kumaş veya en üst modellerde siyah deri olarak arz ediliyor. Klima kontrolleri, manuel düğmelerle veya dokunmatik panel düzeniyle yapılabilir.

Zanaatın Üstünlüğü Honda City'de ortaya çıkıyor! Honda City'e Nisan ayında zam yapıldı mı?


Geri Dön