13 / 05 / 2024

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen konutların deprem yönetmeliklerine uygun olması zorunluluğunu vurguladı ve emlak yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. 



Ulaşılabilir lüks konut felsefesiyle insanların güvenle ve korkmadan yaşayabilecekleri konutlar yapmayı ilke edindiklerine dikket çeken Ebru Kain, "İstanbul, Yalova ve Tekirdağ’da inşaat projelerimiz devam ederken, Tarabya ve Beyoğlu için tasarladığımız yeni projeler için de sözleşmelerimizi imzaladık" dedi ve  deprem yönetmeliklerine uygun olarak tasarlanan yapılar hayata geçirdiklerinin altını çizdi. 

Yüksek kaliteli yapı malzemeleri kullandıklarını da dile getiren Kain, açıklamasında "Profesyonel bir şekilde yapılandırma ve tasarım süreci yürütüyoruz. Deprem sonrası olası hasarların onarımı için de müşterilerimize teminat veriyoruz" diye konuştu. 

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, "Özellikle son yaşanan depremlerde, inşaat sektörünün benimsediği ilkelerin yeniden yapılandırılması gerektiğini gördük. Dönüşümün öncüsü olmak için tam da bu noktada harekete geçerek, güvenilir konut algısını pekiştirmek için çalışmalarımızı hızlandırdık" dedi ve önceliklerinin ve ilkelerinin her zaman güvenli ve korkmadan yaşanabilecek konutlar yapmak olduğunun altını çizdi. 

Kain "Kain Gayrimenkul olarak güvenilir konut üretimiyle Türkiye’de kentsel dönüşüm projelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz" dedi ve kendilerine göre konutların, insanların kendilerini mutlu ve güvende hissedecekleri yuva olması gerektiğini belirtti. 

İstanbul'da aynı yılda 7’den büyük iki ayrı deprem olacak! Deprem uzmanından korkutan son dakika açıklaması!

SEC, Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti!

Vodafone FreeZone'dan öğrencilere özel kampanya! 1.000 TL'ye varan indirim fırsatı!


Geri Dön