03 / 05 / 2024

Zengin tasarımlar farklı mekanlar yaratıyor!

Zengin tasarımlar farklı mekanlar yaratıyor!

Tasarımcıların çok fazla ayrıntıya girmeden sadece metali ve ahşabı bükerek biraz da içine üç boyut katarak zenginleştirdiği tasarımlar odaları farklı mekanlara çeviriyor



Ahşap ve metalin gerek bir arada gerekse tek başına kullanılmasıyla ortaya çıkan mobilya ve aksesuarlar, modern çizgilerle birleşince her evde kullanılabilecek eşyalar haline geliyor. Bir elmasın çizgilerinden ya da kırıştırılmış bir kağıt parçasının desenlerinden yola çıkan tasarımcılar, fonksiyonel ve konforlu ürünler tasarlayarak her evde rahatlıkla kullanılabilecek objeler olup çıkıyor. Kilit nokta ise bu objelerin hem kullanışlı hem de başkasında olmayan haliyle kendine özgü bir görünüşe sahip olmaları. Tasarımcılar da bunun için uğraşıyorlar. Ama bunu yaparken biraz uçtukları kesin...

EVE İşž GETİRENLERE

Ceviz ağacından yapılan koltuk bir şezlongu andırsa da aslında çok konforlu bir iç mekan koltuğu olarak kullanılıyor. Ağırlıklı olarak kitap okumak isteyenler için tasarlanan koltuk, eve iş getiren işadamlarının işlerini de stresini alarak kolaylaştırıyor.

METALE şžEKİL VERDİ

Bir dairenin farklı boyutlarının kullanıldığı bu sandalyenin büyük bir bölümünde hammadde olarak metal kullanıldı. Dışarıdan bakıldığında pek de rahat ettirecek gibi durmayan sandalyenin sırt ve oturma yeri ise ahşapla desteklendi.

AHşžAP BÜKÜLÜNCE...

Bir kartonun büküldüğü andaki aldığı şekilden yola çıkan tasarımcılar bu şekli kullanıcı için de kullanışlı sbir hale getirdi. Sadece ahşabın biçimlendirilmesiyle ortaya çıkan çalışma masası, arkasındaki modern aydınlatma aracıyla da hoş bir bütünlük sağlamış.

PIRLANTANIN CAZİBESİ

Bir pırlantanın kesimlerinden esinlenerek tasarlanan bar, üç boyutlu yüzey kaplamasıyla da ortama derinlik katıyor. Müşterinin talebine göre farklı renklerde üretilebilen onlarca içki ve kadehi depolayan bar bulunduğu ortama da şıklık katıyor.

Sabah Emlak


Geri Dön