03 / 05 / 2024

Zenon Panel 8.4'lük depreme dayanıklı!

Zenon Panel 8.4'lük depreme dayanıklı!

'26'ncı Uluslararası Yapı, Yaşam Fuarı ve Kongresi', 'Isıtma Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı' ile 'KENT 2014 Fuarı'nda stant açan Zenon Panel, depreme karşı panel uygulamasıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor...



BURSA Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan, '26'ncı Uluslararası Yapı, Yaşam Fuarı ve Kongresi', 'Isıtma Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı' ile 'KENT 2014 Fuarı'nda stant açan Zenon Panel, depreme karşı panel uygulamasıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. İstanbul merkezli olan firmanın Bursa Bölge Bayiliği'ni yapan Cemal Balabanoğlu, fuar kapsamında müteahhitlere uygulamalarını anlatıp, bunların kentsel dönüşümlerde kullanılmasını önerdi. 


Türkiye'de enerji tasarrufu yapılması gerektiğini ve bu konuya önem verdiklerini söyleyen Balabanoğlu, izolasyon dışında ciddi bir tasarruf sağladıklarını da dile getirdi. Maliyet açısından avantajlı bir uygulama olduğuna da dikkat çeken Balabanoğlu, "Duvarlardaki işçilik yüzde 6'lık kar oranı sağlıyor. 150 metrekarede 10 metrekare alan sağlıyor. Bu da ciddi bir alan. Ciddi bir tasarruf sağlıyor" dedi. 


Tuna CAM / SABAH 


Geri Dön