29 / 04 / 2024

Zin D Natura Kurtköy adres!

Zin D Natura Kurtköy adres!

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Natura

Zin D Natura Kurtköy adres ; Zin D Natura Konakları İstanbul Kurtköy'de Yenişehir Mahallesi, Bahar Sokak No:18 Kurtköy Pendik - İSTANBUL adresinde yer alıyor...




İstanbul Pendik - Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor olan  Zin D Natura  Evleri projesi Zin D Yatırım Geliştirma A.Ş imzasını taşıyor. Zin D Natura Kurtköy adres bilgileri ve telefon numarası haberin devamında bulunuyor.


Zin D Natura Kurtköy projesi 5 blok olarak inşa ediliyor. Zin D Natura Evleri'nde bloklar 3 ile 4 katlı olarak yükseliyor. Zin D Natura Kurtköy teslimleri 2014 yılının Nisan ayında yapılıyor.


Kurtköy Zin D Natura satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor. Kurtköy Zin D Natura ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


Zin D Natura Kurtköy adres bilgilerinden önce Zin D Natura daire fiyatları hakkında bilgi verelim. Zin D Natura satış listesi 175 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Kurtköy Zin D Natura Evleri projesinde yüzme havuzu, yürüyüş yolları, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna gibi sosyal olanaklar mevcut.


Zin D Natura Kurtköy ev fiyatları 1+1 daire tipleri için 175 bin liradan, 2+1 daire tipleri için 250 bin liradan, 3+1 daire tipleri için 290 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Zin D Natura Konakları nerede?

Zin D Natura Kurtköy adres : Yenişehir Mahallesi, Bahar Sokak No:18 Kurtköy  Pendik - İSTANBUL


Kurtköy Zin D Natura Konakları ulaşım


Zin D Natura Kurtköy adres!


Zin D Natura Konakları iletişim bilgileri

Telefon: 0216 641 77 73 

Web Adresi: http://www.zin-d.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön