30 / 06 / 2024

Ziraat, Akbank, Garanti, İş Bankası boşverin! Devlet ödüyor, promosyon gibi bakın

Ziraat, Akbank, Garanti, İş Bankası boşverin! Devlet ödüyor, promosyon gibi bakın

Bankaların promosyonlarının yanı sıra devlet de dar gelirli vatandaşların yanında durmaya devam ediyor. Devlet tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik uygulamanın detayları paylaşıldı.



Devlet, dar gelirli ihtiyaç sahiplerine destek ödemesi yapacak. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılacak yardıma ilişkin detaylar açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada bir yıl boyunca 750 TL, 1.500 TL ve 1.625 TL ödeneceği belirtildi. Kira yardımı adı altında yapılan maddi yardımın detayları açıklandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kira yardımı hizmeti adı altında başvuru yapan kişilere destek veriyor. Verilen desteklerin miktarı kişilerin oturduğu illere göre değişkenlik gösterebiliyor. Gelen olarak büyük şehirlerdeki vatandaşlara 1.500 TL tutarında destek veriliyor. Kira yardımı başvuru şartları belli oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön