30 / 06 / 2024

Ziraat, Akbank, Garanti, İş Bankası boşverin! Devlet ödüyor, promosyon gibi bakın

Ziraat, Akbank, Garanti, İş Bankası boşverin! Devlet ödüyor, promosyon gibi bakın

Bankaların promosyonlarının yanı sıra devlet de dar gelirli vatandaşların yanında durmaya devam ediyor. Devlet tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik uygulamanın detayları paylaşıldı.



NEREDEN BAŞVURU YAPMANIZ GEREKİYOR

Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar da açıklandı. Başvuruların e-Devlet üzerinden online bir şekilde yapılacağı belirtildi. Eğer kişilerin e-Devlet üzerinde hesabı yoksa en yakın PTT’ye giderek şifre alınabilir. E-Devlet şifresi olanlar için başvuru adımları şu şekilde:

T.C. kimlik numarası ve şifrenizle giriş yapın,

Arama kısmından “Hak Sahibi Ailelere Kira Yardımı Yapılması” bölümüne gidin,”Uygulamaya Git” sekmesine tıklayın

Giriş yapmak istediğiniz uygulama bazı kişisel bilgilerinize erişim hakkı istemektedir.

Lütfen aşağıdaki listeyi kontrol ederek, paylaşmak istemediğiniz bir bilgi var ise işleme devam etmeyiniz.” uyarısını görerek, bilgilerinizi kontrol edin.İşlemi onaylayarak başvuruyu gerçekleştirin.

Yok böyle şartlar! Maaşları 30-50 bin TL arasında değişiyor!

Volkswagen Eylül fiyatlarını açıkladı! İşte, Volkswagen Tiguan’ın 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Excalibur laptoplar öğrencilerin imdadına yetişiyor! Hem ders hem oyun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön