Ekonomi

Ziraat Bankası kartı olanlara son dakika! Kart sahiplerine 750 TL veriyor! Hemen alın

Ziraat Bankası müşterilerini sevindirecek bir haberi kendi resmi sayfasından duyurdu. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada banka kartı olanlara 750 TL verileceği duyuruldu.Yazın bitmesine az bir süre kala Bankkart kullanıcılarını sevindiren kampanya açıklandı

Ziraat Bankası müjdeyi verdi. Yazın bitmesine az bir süre kala Bankkart kullanıcılarını sevindiren kampanya açıklandı. Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamada Bankkart ile TatilSepeti’den yapılacak olan 7.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli işlemlere 750 TL Bankkart Lira verileceği paylaşıldı. Ancak 750 TL Bankkart liraya sahip olabilmek için harcamanın tek seferde yapılması gerekiyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen Ziraat Bankası Bankkart kullanıcıları Ziraat Bankası resmi internet sitesinden kampanyanın detaylarına ulaşabiliyor. Kampanyanın son geçerlilik tarihide yine resmi sitede açıklandı.

Peki Ziraat Bankası’nın kampanyası ne zaman bitecek?

Bankanın banka kartı veya kredi kartı özelliği ile Tatilsepeti’nden tek seferde yapılacak 7.500 TL ve üzeri, peşin veya taksitli işlemlere 750 TL Bankkart Lira verileceği belirtilen duyurunun devamında kampanyanın hangi tarihler arasında geçerli olduğu da açıklandı. Kampanyanın geçerlilik süresi 22 Ağustos – 22 Eylül 2022 tarihleri arasında

Kampanyaya SMS ve Bankkart Mobil üzerinden katılım sağlanabileceği gibi Bankkart.com.tr üzerinden de katılmak mümkün.

Kampanyaya katılım için TATİLSEPETİ yazıp 4757 ‘ye SMS gönderilmesi gerektiği belirtilen duyurunun devamında kampanyaya katılımların alışverişten önce yapılması gerektiği kampanyaya katılım sağlamayan müşterilerinde  kampanyadan yararlanamayacağı bildirildi.

 

İŞTE ZİRAAT BANKASI’NIN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında  şu ifadelere yer verildi:

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 750 TL Bankkart Lira kazanabilir

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilir.

Kampanyaya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar dahil edilir.

Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değil.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınır.

Kampanya Ön Ödemeli işlemler ve Varınca para uygulamasında geçerli sayılmaz.

Yurtiçi ve yurtdışı turlar dahil, tur paketi dışındaki yurtiçi ve yurtdışı uçak bilet satışları dahil edilmez.

Gıda fiyatları artacak mı? Uzmanlar açıkladı! Bu tarihe dikkat!

Ücretler uçtu vatandaş kendi çözümünü buldu! Araç sahipleri dikkat!

ŞOK Market 27 Ağustos kataloğu! 10 kilosu 124 TL ! 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...