25 / 07 / 2024

Ziraat Bankası'nda bu rakamları son kez göreceksiniz! Emekliler ilk olarak tıklasın çok önemli

Ziraat Bankası'nda bu rakamları son kez göreceksiniz! Emekliler ilk olarak tıklasın çok önemli

Ziraat Bankası da emeklilere promosyon veren bankalar arasında. Bankanın yılbaşından sonra promosyonlara ciddi bir zam yapması bekleniyor. Sizler için Ziraat Bankası'nın şu anki promosyon ödemelerini derledik.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Kamu bankaları arasından en çok tercih edilen bankalardan biri olan Ziraat Bankası’ndan son dakika açıklaması geldi. Özellikle emekli maaş alanlara önemli bir duyuru yapıldı. Son dönemlerde emekliler promosyon ödemeleriyle ilgili araştırmalarına hız kazanmış, kendisine uygun gelen bankaya maaşlarını taşımıştı.

Bunun üzerine Ziraat Bankası promosyon ödemelerini güncellediğini duyurarak, yeni ödemelerini açıkladı. Ziraat Bankası yeni promosyon ödemeleri ne kadar oldu? İşte detaylar ve bankanın açıklaması..

Özel bankaların başlattığı promosyon yarışına şimdi de kamu bankaları katıldı. Kamu bankaları ve SGK arasında yapılan anlaşmaya göre 3 yıl için ödenen promosyon ödemesinin 5 bin TL’ye çıkarıldığı açıklandı.

SGK’dan yapılan açıklamada kurum ile bankalar arasında Mart 2020’de imzalanan emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin protokollerin 1 Kasım 2022’de güncelleneceği hatırlatıldı. Aralarında kamu bankalarının da bulunduğu 19 banka ile yeniden protokol imzalanacağı kaydedildi.


Geri Dön