28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'nda konut faiz oranı 0.98!

Ziraat Bankası'nda konut faiz oranı 0.98!

Konut faiz oranlarını düşüren ilk banka olan Ziraat Bankası'nda yüzde 0.98 faizle konut kredisi kullanılabiliyor..



Mevcut konut stokunun azaltılması ve ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektöründe ivme kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile bankalar konut kampanyası başlattı. Konut faiz oranlarını düşüren ilk banka Ziraat Bankası oldu.

Gerek konutların üretim aşamasında yapı firmalarına kurumsal kredi, gerekse konutların satışında da alımların finansmanında finansal çözümler sunmaya devam eden Ziraat Bankası, vatandaşların konut kredisi taleplerini uygun faiz oranları ile karşılamayı sürdürüyor. 

Geleceğe umutla bakan ve daha güçlü bir Türkiye ekonomisi için ülke bilançosunu her zaman kendi bilançosunun önünde tutan Ziraat Bankası, öncü bir adım daha atarak 11 Mayıs 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere faiz oranlarını yüzde 0,98'e düşürdü.

Vatandaşlar, Ziraat Bankası'ndan 500 bin TL’ye kadar olan konut kredilerinde; 10 yıla kadar aylık yüzde 0,98 faiz oranından yararlanabilecek. 

Değeri 200 bin TL olan bir daire için Ziraat Bankası'ndan kullanılacak 120 ay 0.98 faizli kredi ile aylık 2 bin 841,74 TL ödenmesi yeterli olacak.

 

 


Geri Dön