26 / 07 / 2024

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! 4 bin, 5 bin TL tutarında ödemeler peşin yapılacak!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! 4 bin, 5 bin TL tutarında ödemeler peşin yapılacak!

Emekli promosyon ödemesi için son dönemde bankalar birbiriyle yarış haline girmiş durumda. Birçok emeklinin hesaplarına yatırılan bu ödemeler bilindiği üzere bankadan bankaya değişiklik gösteriyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


PROMOSYON ÖDEMESİ BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Promosyon ödemeleri başvuruları 18 Ekim'den itibaren başladı. Ödemeler ise 1 Kasım'da yatırılacak. Banka tarafından yapılan yazılı açıklamanın detayında şu satırlar yer aldı: "Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden yararlanabilmesi için maaş ödemelerini üç sene boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir. Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır."

Promosyon ödemesi için başvurular Ziraat Bankası şubelerinden gerçekleştirilebileceği gibi internet şubesi, Ziraat Mobil, ATM, SMS, Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla da yapılabilir. Müşteri İletişim Merkeziyle görüşmek için 0850 220 00 00 numarası aranmalıdır.
 
Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranıp onay alınması için 4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderilmelidir.

Dikkat! Bakanlık harekete geçti! ‘Efsane Cuma' kampanyaları için önemli uyarı!

Bakan duyurdu! Hesaplara yatmaya başladı!

10 bin 8 TL'ye varan yardım! Başvurular e-Devlet'ten!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön