07 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber geldi! 2000 TL’lik hediyeler hesaplara yatırıldı.. Hemen kontrol edin

Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber geldi! 2000 TL’lik hediyeler hesaplara yatırıldı.. Hemen kontrol edin

Ziraat Bankası'nın merakla beklenen 750 - 2000 TL'lik hediye puanlarının ne zaman iletileceği araştırılıyor. Kampanya bağlamında yapılan harcamalar baz alınarak 750 TL ile 2000 TL arasında Bankkart hediye liraların 10 Nisan'da yatacağı açıklanmıştı. İşte detaylar.



KİMLER KAMPANYA DIŞINDA YER ALIYOR?

Ziraat Bankası müşterilerini sevindiren önemli bir kampanyaya imza attı. Kampanya ile beraber 7.500 TL ile 2000 TL'ye dek değişik tutarlarda Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Kampanya bağlamında geçerli olmayan kartlar ise şu şekildedir:

Bankkart Başak, Bankkart Business, Free Bankkart ve Bankkart Lira ile yapılan bazı işlemler kampanya bağlamında yer almıyor. Bunun yanı sıra müşteriler para uygulamasını kullanarak da kampanya avantajlarından faydalanamaz.

Ziraat Bankası ndan müjdeli haber geldi! 2000 TL’lik hediyeler hesaplara yatırıldı.. Hemen kontrol edin

Tespit edilen kampanya zamanı içinde ön ödemeli rezervasyonlar için ön ödeme bedeli 7500 TL ve üstünde olan işlemler kampanya kapsamındadır. Kampanya bağlamında yurt içi ve yurt dışı turlar geçerli olacak. Tur paketi haricindeki yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri ise satışlara dahil olmayacak.


Geri Dön