25 / 07 / 2024

Ziraat Bankası'ndan Ramazana bomba giriş! Herkese 300 TL veriyor

Ziraat Bankası'ndan Ramazana bomba giriş! Herkese 300 TL veriyor

Ramazan'a az zaman kala bankalardan gelen açıklamalar da vatandaşların merceğine takılıyor. Ramazan evveline Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapan tüm vatandaşlar 300 TL'lik ödemelerin keyfini sürecek.




BANKKART KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Ziraat Bankası Ramazan evveline tüm müşterileri mutlu ediyor.12-30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya bağlamına Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr adresi üstünden katılım sağlanabileceği söylendi. Kampanyaya katılım için SMS yöntemini tercih eden vatandaşlar RAMAZAN yazıp 4757'ye SMS atarak kampanyaya dahil olabilir. Kampanya katılım sağlayacak vatandaşların alışverişten evvel kampanyaya katılması gerekmektedir.


Başvuru bağlamında Bankkart kullanarak yapılan market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üyesi işyerlerinde bir kerede 300 TL ve üzeri tüm alışverişlerde 30 TL toplamda 300 TL Bankkart TL hediye edilecek. Burada dikkat edilmesi gereken nokta işlemlerim Bankkart anlaşması olan üye işyerlerinden yapılması ve Bankkart POS cihazı ile işlemlerin yapılması olmaktadır. Aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahildir. E-ticaret işlemleri kampanya bağlamında yer almamaktadır.

Başvuru koşullarını oluşturan müşterilerin harcamaları bağlamında Bankkart Liralar hemen hesaplara yatar. Müşteriler kampanya bağlamında en fazla 300 Bankkart tl kazanabilir.

Ziraat Bankası ndan Ramazana bomba giriş! Herkese 300 TL veriyor

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ile Yapılan masraflar kampanya kapsamı dışındadır. Sadece asıl kart sahipleri kampanyaya katılım sağlar.

Kartlara yüklenen paralarla beraber peşin çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira işlemleri ise kampanya kapsamı dışındadır.

Kampanya miadınca iptal ya da iade edilen işlemler içinde hesapları tanımlanan Bankkart Liraların iadesi alınmaktadır. Müşterinin kumbarasında kâfi Bankkart lira bulunmaması halinde
 ödemeler hesap özetine borç olarak yansıtılır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya şartlarının tümünde değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptirc


Geri Dön